پاسخ به: پیامک های احساسی
سه شنبه 9 آبان 1391 2:30 PM

غلط کرده باران
حالا که مرا به تو بد عادت کرده
بی تو می بارد
روز و شب
بی خستگی
باور کن تمام غذاها ته می گیرند
وقتی خودت نیستی،
باران هست___________________آرام تر سکوت کن!صدای بی تفاوتی هایت آزارم میدهد…!!___________________چقدر این دوست داشتن های بی دلیل…خوب است! مثل همین باران بی سوالکه هی می بارد…که هی اتفاق آرام و شمرده شمرده می بارد!!___________________اشتباهتداعی عبور لحظه هاستوقتی که چشمانتبه آینه های خیس می نگرند!!___________________از سیاره ای دور
دور
دور
با تو حرف می زنم
کجا بردی دل بی صاحب مرا___________________چقدر دلم می خواهد نامه بنویسمتمبر و پاکت هم هستو یک عالمه حرفکاش کسی جایی منتظرم بود…___________________گلوی آدم راباید گاهی بتراشندتا برای دلتنگی های تازه جا باز شود.دلتنگی هایی که جایشان نه در دلکه در گلوی آدم استدلتنگی هایی که می توانند آدم را خفه کنند. . .___________________در ظلمات مانده بودم
بوی تو پیچید در دلم
روشن شد همه جا
تو را دیدم
بوی تو رفت و رفت
محبوبه شب ام
کاش
در ظلمات مانده بودم___________________می توانی بروی قصه و رویا بشوی
راهی دورترین گوشه ی دنیا بشوی
بعد از این ، مرگ ، نفسهای مرا می شمرد
فقط از این نگرانم ، که تو تنها بشوی___________________برگشتنتهمان قدر محال استکه خیال می کردمرفتنت . . .___________________از سالهاتقویم می مانداز مناستخوانهایی که تو رادوست داشتند …___________________نرو نرو که جدا از تو ما نمی ماند
بمان بمان که سر از تن جدا نمی ماندگلایه نیست اگر می زنی به نفرینم
که آه بر تن آیینه، جا نمی ماند___________________گور بابای عشق ، می خندمبه تو و اشک های غمگینمبه تو و التماس های دلمبه تو و خاطرات شیرینم___________________حرفت قبول، لایق خوبی نبوده ام
وقتی بدم، موافق خوبی نبوده ام
حرفت قبول، هرچه که گفتی قبول، آه
اما نگو که عاشق خوبی نبوده ام!___________________یه شب خون ریزی و خندونی ، ای عشقیه شب آشفته و دل خونی ، ای عشقگمونم ناخوش احوالی خودت هممثه ما عاشقی ، مجنونی ای عشق___________________ سرسبز دل از شاخه بریدم ، تو چه کردی ؟افتادم و بر خاک رسیدم ، تو چه کردی ؟«تنهایی و رسوایی » ، « بی مهری و آزار »ای عشق ، ببین من چه کشیدم تو چه کردی !___________________انسانم!ساکت، چون درخت سیب!گسترده، چون مزرعه یونجه!و بارور، چون خوشه بلوط!به جز خداوند،چه کسی شایسته پرستش من خواهد بود؟!!حسین پناهی___________________از چیزی امیدی میسازیم برای فرداو کش می آیدهمه وجودمان در جاذبه فوق العاده اشسفری، دیداری، تغییری، چیزی از این دست…چیزی که متعهدمان کند ادامه بدهیم!!___________________ به صد مرگ سختبه صد مرگ سخت تردر زندگی لحظاتی هستکه به صد مرگ سخت تر می ارزد!خاطره ایی شایدرویاییاتفاقی…!!