0

پست های برتر وبلاگ 91

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:پست های برتر وبلاگ
سه شنبه 3 بهمن 1391  8:34 AM

نقل قول salamat595

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول salamat595

با عرض سلام وادب خدمت شما مسئول گرامی

یه سوال داشتم اینکه قبلا هر دفه چند تا از پستهای منو به عنوان پست برتر معرفی میکردید و این منو خیلی خوشحال میکرد، ولی این دفه و دفه قبلی پستی از من نبود یا اگه بود خیلی کم اونم یه دونه، سوالم اینه که علتش چیه اگه علتش رو بدونم در رفع اون بیشتر  تلاش میکنم ممنون از شما

سلام و خسته نباشید

مشکلی از این بابت وجود ندارد و از نظر ما وبلاگ شما یکی از فعالترین و بهترین وبلاگ های موجود است. در معرفی های بعد حتما از شما لینک های بیشتری قرار خواهیم داد.

با سلام و درود خدمت شما بزرگوار 

خواهشا در زمینه بهتر شدن وبلاگم کمک کنید بسیار خوشحال میشوم از تجربیات شما استفاده کنم ،چون معتقدم که تمام  انتقادها  سازنده است ،

و اینکه خیلی دوست دارم قالب برای وبلاگ راسخون بسازم تا برای وبلاگ های راسخون استفاده شود در اینترت هم  خیلی گشتم و اطلاعات پراکنده ایی پیدا کردم اگه

وقت دارید لطفا راهنمایی ام کنید از چه منابعی استفاده کنم و چه مطالبی را باید مطالعه کنم؟

ممنون از شما

با سلام و تشکر

ان شاالله منابع و مطالب آموزشی در خصوص طراحی قالب به زودی قرار خواهیم داد. اینکه به نظرات و پیشنهادات توجه می کنید، نشان از ظرفیت و علاقه شما به وبلاگتان است. هر نظری که به ذهنمان خطور کند، حتما برایتان درج خواهیم کرد. موفق باشید

تشکرات از این پست
salamat595
دسترسی سریع به انجمن ها