0

aliasghar313 روی صندلی داغ!!!

aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

پاسخ به:aliasghar313 روی صندلی داغ!!!
شنبه 6 آبان 1391  5:26 PM

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

1. چی شد که یک راسخونی شدید؟

2. ایا میشه هر سیستمی که در انجمن های دیگه هست رو برای راسخون مد نظر قرار داد؟

3. به قول خودتون، اگر از خواب بیدار بشید و متوجه شید که زندگیتون فیلم بوده اسم فیلم رو چی می گذاشتید؟

4.ساختن بنر  و نرم افزار رو به چه صورت یاد گرفتید؟می تونید از نحوه ساختن این موارد فیلم تهیه کنید و در اختیار راسخونی ها قرار بدید؟

5. نطر شما در مورد ملاک برتری کاربران چی هست؟ اصلا به نظر شما ملاک برتری کاربران در انجمن چی باید باشه؟ 

با احترام

با سلام و تشکر خدمت دوست خوبم qodrat جان

1.من تقریبا سال 88 که هنوز کمی تجربم پایین بود توسط یکی از دوستان عزیزم با نام کاربری GraySe7en در راسخون با راسخون آشنا شدم! اون هم برای چی؟؟؟ اونوقت خیلی تو جو  وبلاگنویسی بودم اون هم بهم راسخون رو معرفی کرد! بعدش اینطوری بود که با راسخون آشنا شدم ! جالب اینه تاچند ماه فکر کردم راسخون یه سرویس دهنده وبلاگه !!

2.چرا که نمیشه!؟ به نظر من(از روی تجربه) تالار گفتگو باید اول مطلب کپی کنه که بازدید و کاربراش زیاد شن که راسخون خیلی خوبه ولی دیگه باید کلا گفتگو انجام بشه ! یکی از نقص های بزرگ انجمن اینه که گفتکوی آن چنانی نمیشه توش!

3.sleep For pc

4.راستشو بخواین این کارا رو خودم یاد گرفتم ! تا حالا تو عمرم 1 ثانیه هم کلاس کامپیوتر نرفتم! و بیشتر اوقات با سوال کردن و پرس و جو و پکوندن نرم افزار تونستم یاد بگیرم

انشاالله در اولین فرصت 

5.به نظر من ملاک برتری در هر انجمنی تعداد پست های کاربر است ! ولی در راسخون چنین نظری ندارم و نظر خاصی هم ندارم

باز هم از شما دوست عزیزم تشکر میکنم

یازهرا!

تشکرات از این پست
qodrat reza_rasekhekhoon khastan_tavanestan_ast ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
دسترسی سریع به انجمن ها