0

خسروي: تصميمات قهرماني کاملا صحيح بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

جمعه 5 آبان 1391  6:15 AM

کارشناس داوري فوتبال ايران مي گويد : تمام تصميمات محسن قهرماني در ديدار استقلال و نفت تهران صحيح بوده است .

علي خسروي روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود : گل آرش برهاني در شرايط کاملا درستي به ثمر رسيد و او براي ضربه زدن به توپ به هيچ عنوان از دست خود استفاده نکرد.

وي در خصوص اخراج دو بازيکن تيم نفت تهران، افزود: اخراج بازيکن اول که کاملا صحيح بود وغفوري بايد ياد بگيرد اگر تو اين سن به بازيکن حريف لگد مي زند حتما 5 سال ديگر مي خواهد در زمين چاقو هم بکشد با وجود اينکه اخراج او سختگيرانه بود اما فکر مي کنم معلمانه برخورد کرد و اين بازيکن اصلاح شده باشد.

کارشناس داوري فوتبال ايران، گفت: بازيکن دوم هم به طور حتم فحاشي کرده که از سوي داور بازي اخراج شده و مطمئن باشيد محسن قهرماني با گوش هاي تيز و حساسي که دارد در شنيدن صحبت هاي بازيکنان اشتباه نمي کند.

وي تصريح کرد: متاسفانه محسن قهرماني به خاطر اشتباه کميته داوران در کنار گذاشتن او از ليست داوران بين المللي کمي انگيزه خود را از دست داده و سئوال من از کميته داوران اين است که چرا اگر او داور بدي است در بازي هاي حساس از او استفاده مي کنند.

وي اظهار داشت: نکته قابل توجه اين است که کميته داوران از داوراني که در ليست بين المللي هستند جرات استفاده در بازي هاي مهم را ندارد.

خسروي خاطرنشان کرد: از قهرماني مي خواهم کيلو هاي اضافه اي را که با تلاش زياد کم کرده برنگرداند زيرا احساس مي کنم او کمي از حالت ايده آل خارج شده است.

وي تاکيد کرد: محسن قهرماني فني ترين داور و از سرمايه هاي داوري ايران است و بايد 10 سال ديگر داوري کند.

وي افزود: قهرماني هيچ وقت به حق خود در داوري ايران نرسيده و اميدوارم شهرآورد آينده فوتبال کشورمان را نيز او قضاوت کند. قهرماني بايد بداند همه چيز حضور در جام جهاني نيست زيرا هر کسي از ايران در مسابقات مهم شرکت کرد با او دشمن شدند. البته در اين بين حسين عسگري در دوران قضاوت خود با پارتي بازي به مسابقات نوجوانان جهان رفت و به غير از او با ساير داوران از جمله خود من که در مسابقات مهم حاضر شدند کميته داوران دشمن شد.

خسروي در پايان، خاطرنشان کرد: پنالتي هايي که در ديدار هاي ديگر براي سپاهان و داماش گرفته شده است اشتباه بود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها