مشکل ارز دانشجویی طی ۲ هفته آینده حل میشود
پنج شنبه 13 مهر 1391 2:31 PM
خبرگزاری فارس: وزیر علوم از حل مشکل ارز دانشجویی طی ۲ هفته آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه تربیت مدرس در جمع خبرنگاران، با اشاره به برگزاری جلسهای درباره حل مشکل ارز دانشجویی گفت: جلسهای در هفته جاری با معاون اول رئیس جمهور، مسئولان بانک و معاونت راهبردی ریاست جمهوری برگزار شد و مسائل و مشکلات ارز دانشجویی در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
به گفته وی، بر اساس جلسه برگزار شده قرار شد طی 2 هفته آینده مسائل و مشکلات ارز دانشجویی برطرف شود. قرار نیست کسی از این امکان محروم شود. قرار است راهکارهای جدید ارزی و ریالی در این زمینه به وجود آید.
وزیر علوم همچنین درباره حذف کنکور گفت: به نظر میرسد کمیته آموزش و تحقیقات مجلس تصمیمات جدیدی در زمینه حذف کنکور گرفتهاند.
انتهای پیام/
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی