0

آزمون شوخ طبعي

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

آزمون شوخ طبعي
چهارشنبه 5 مهر 1391  2:45 PM

آزمون شوخ طبعي

با تکميل پرسشنامه زير ببينيد اين توانايي را داريد که ديگران را بخندانيد يا نه با دو گزينه درست و غلط پاسخ دهيد.

1-من بيشتر برون گرا هستم تا درون گرا.
2-گاهي اوقات در آيينه ادا در مي آورم.
3-در فيلم هاي دلقک بازي حرکت کند فيلم را به حرکت تند ترجيح مي دهم.
4-وقتي درباره ام لطيفه مي گويند ناراحت مي شود.
5-اغلب عکس هاي من واقعيت زندگي ام را نشان نمي دهند.
6-من لطيفه هاي فراواني بلدم.
7-در باغ وحش ديدن شيرها و پلنگ ها را به ميمون ها و شام پانزه ها ترجيح مي دهم.
8-به لحاظ اجتماعي باز و گشوده هستم.
9-از اين که با آواز خواندن و يا لطيفه گفتن ديگران را سرگرم کنم لذت مي برم.
10-کاغذي را خط خطي کنيد و بعد ببينيد توضيحاتي که در ادامه مطلب در مورد اين سوال آمده درباره شما چه مي گويد.

محاسبه امتيازات

در ازاي هر جوابتان که با جواب هاي زير يکي است يک امتياز به خودتان بدهيد. در جواب سوال شماره10 اگر خط هايي که کشيده ايد منحني هستند،يک امتياز ديگر براي خودتان درنظر بگيريد.
1-درست
2-درست
3-غلط
4-غلط
5-غلط
6-درست
7-غلط
8-درست
9-درست

امتياز 10-8 :از شوخ طبعي خود راضي هستيد و مي توانيد ديگران را بخندانيد.
امتيازي7-4:از توانايي متوسطي براي خندان ديگران برخورداريد.
امتياز3-0:خودتان را بيش از اندازه جدي مي گيريد شايد دوست نداريد در کانون توجه قرار بگيريد سعي کنيد کمي راحت تر با مسايل برخورد کنيد.
نکته:بدون توجه به اين که چه امتيازي آورده ايد،بدانيد که شوخ طبعي تان با تمرين بيشتر مي شود سعي کنيد در طول روز جنبه هاي روشن مسايل را بيشتر ببينيد.

توضيحات

جواب هاي درست در اين پرسشنامه با توجه به جواب هايي که اغلب افراد شوخ طبع مي دهند انتخاب شده اند در ادامه مطلب درباره هريک از پاسخ ها نظراتي ارايه داده ايم.
1-درست.شوخ طبعي تجربه اي به لحاظ اجتماعي اشتراکي است که کسي که به ديگران توجه داشته باشد معمولا از شوخ طبعي برخوردار است اين يکي از ويژگي هاي ضروري کسي است که لطيفه مي گويد.
2-درست.اگر بتوانيد سرحال و شاداب باشيد و خود را به شکلي ببينيد که ديگران مي بينند،مي توانيد درباره خود منصف باشيد.اين خصوصيت مهمي است که مي تواند در شوخ طبعي موثر باشد.
3-غلط.فيلم با حرکت آهسته به جنبه هاي زيبايي و علمي توجه دارد، اما فيلم با حرکت سريع توليد خنده مي کند.
4-غلط.قبول کردن تضادهاي خود رابطه زيادي با شوخ طبعي دارد.
5-غلط.اشخاصي که افکار منصفانه خود را رو مي کنند اغلب فاقد انعطاف هستند،خودشان را بيش از اندازه جدي مي گيرند،و شوخ طبعي محدودي دارند.
6-درست.کساني که مي توانند داستان هاي خنده دار بگويند معمولا مي توانند لطيفه هاي متعددي را به ياد آورند.
7-غلط.ميان انسان ها و ميمون ها شباهت بيشتري وجود دارد ميان تا ميان انسان ها و شيرها و پلنگ ها.اشخاصي که به ميمون ها علاقه مندند اغلب شوخ طبعي بيشتري دارند.
8-درست.باز و گشوده بودن،يکي از ويژگي هاي لطيفه گوهاست.
9-درست.ميل به سرگرم کردن ديگران نشانه آن است که مي خواهيد مورد تحسين آن ها قرار بگيريد.
10-خطوط منحني شکل نشانه شخصيت با انعطاف و خطوط راست و مستقيم و زاويه دار نشانه شخصيت بي انعطاف است.

منبع تست:کتاب شما کي هستيد؟
سالواتوره دياتو/مهدي قراچه داغي
انتشارات پيکان
منبع:مجله موفقيّت (ش 166)

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

تشکرات از این پست
farshon
دسترسی سریع به انجمن ها