کاش من به جای میرکریمی بودم
چهارشنبه 5 مهر 1391 10:37 AM
کارگردان فیلم «سیب و سلما» با بیان اینکه ارزش مقدسات ما بسیار بالاتر از اسکار است، گفت: آرزو داشتم فیلم من در شرایط کنونی بود و من جای میرکریمی بودم.

حبیبالله بهمنی کارگردان سینما در گفتوگو با خبرنگار اعزامی فارس به کرمان، درباره عدم شرکت ایران در مراسم اسکار بیان داشت: آقای میرکریمی و حوزه هنری در اقدامی داوطلبانه فیلم خود را در اسکار شرکت ندادند حتی اگر این اقدام در حد پذیرفتن یک پیشنهاد بود باز هم بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: ارزش کار صاحبان این فیلم در حفظ فرهنگ هویت دینی بسیار مهم است چرا که پیامبر اکرم (ص) ارزش والایی برای جهان اسلام دارد و بسیار مهمتر از اسکار و اسکارهاست.
کارگردان فیلم سیب و سلما ادامه داد: در دنیایی که برای بسیاری از فیلمسازان، اسکار به عنوان یک آرمان است اگر کسی برای حفظ آرمانها به خصوص حفظ ارزشهای والای دینی از چنین امکانی دست بکشد کاری بسیار ارزشمند انجام داده است.
بهمنی در پایان گفت: من به سهم خود آرزو داشتم در چنین موقعیتی قرار بگیرم و داوطلبانه فیلم خود را از شرکت در مراسمی که به ارزشهای والا و مقدساتمان به ویژه پیامبر(ص) اهمیت نمیدهند خارج کنم و باید بگویم حقیقتاً به آقای میرکریمی کارگردان «یه حبه قند» به خاطر چنین اقدامی تبریک میگویم.
انتهای پیام/