ویژگی های مدیر تالار
یک شنبه 2 مهر 1391 7:39 AM
با سلام خدمت شما
اگر از کاربر یا مدیری انتقاد شد ، سعی کند پس از بررسی موضوع پاسخ بدهد و اگر اشتباهی صورت گرفته بود آن انتقاد رو بپذیرد و در جهت اصلاح آن تلاش کند. و اگر هم مطلبش صحیح بود به طرف مقابل توضیحات بیشتر و قانع کننده ارائه بدهد.
ولی بعضی اوقات کسانی که از آنها انتقاد میشه بدون اینکه موضوع رو بررسی کنند چنان توجیه می کنند و موضوع رو می پیچونند که طرف مقابل از انتقادی که کرده پشیمون میشه...!
رهایی از یندها(bivafa)
اگر همه خود را از بند تعلق ها و تعصب های بیجا و بی عقلی ها و بی منطقی ها نجات دهند و به سمت استقلال فکری و انسانیتی که در ذاتشون وجود داره پیش بروند، همه اینها درست میشود....باید انسان همواره سعی کنه اون خود واقعیش رو داشته باشه.....
عدم وابستگی به گروه های قدرت و زور هست.
مدیری که از هر سه تا پستش دو تاش ، حمایت بدون قید و شرط از فردی خاص هست نباید به اجرای عدالتش امیدوارم بود.
شاید الان نشون نده، ولی در حادثه ای اتفاقی و یا درگیری نشون خواهد داد.
شجاعت در اجرای قانون برای همه
مدیر ، زمانی با یک کاربر پرطرفدار و دارای افراد متعصب برخورد می کنه شروع می کنه به لرزیدن دست و پاش، و شروع می کند به تعظیم در مقابل این فرد، باید خودشو اصلاح کنه.
عدم اجرای برخورد چکشی
برخورد چکشی بیشتر در مورد کاربران تازه وارد صدق می کند. بعضا ممکنه کاربر تازه واردی شروع کنه زدن یه سری مطالب و یا گفتن یه سری موارد که به مذاق مدیر تالار خوش نیاد. شروع نکنه برخورد قهرانه، و یا رعایت قانون براش در حد اعلا.
تالار مال کسی نیست
عبارت هایی مانند تالار من ، تالارام، عبارت های درستی نیست. این ها مالکیت چیزی را می رساند، مثل ماشین من ، خونه ی من ، تالار من !!!!!
تالار تنها می تواند تحت مدیریت شخص و یا گروهی خاص باشد. و نه مالکیت.
تالار متعلق به تمامی کاربران است و مالکیت شخصی و یا گروهی برای کسی وجود خارجی ندارد.
از خود گذشتگی
در صورتی که مدیری مشاهده می کند که اگر فلان کاربر مدیر باشد تالار و انجمن رونق بیشتری پیدا می کند. باید از خود بگذرد، و مدیریت و واگذار کند. و روی تالار چمباتمه نزند.
مبارزه با ظلم
ظلم در هر جا مورد نکوهش است، در مقابل ظالم باید ایستاد و از تعظیم خودداری کرد
هم ظالم مورد مواخذه قرار می گیرد و هم مظلومی که به ظلم گردن نهاده است.
اجازه به ظالم برای تداوم کار خود، او را جری تر خواهد کرد. و به همان نسبت هر چه دیرتر اقدام کنید باید بیشتر هزینه پرداخت کنید و انرژی بگذارید.
سو استفاده از نیروی جمعی و گروهی
نیروی گروهی اگر در جهت درست صرف شود، می شود استفاده.مثلا ایستادن در مقابل ظالم.
اما وقتی برای خفه کردن و کنار زدن مخالف باشد و یا برای ایجاد رعب و وحشت باشد، میشود سو استفاده ،
بعضی از موارد بالا در مورد کاربر هم صدق می کند و مختص مدیر نیست.
اگر شما هم موردی می بینید که نیازه به لیست اضافه بشه اضافه کنید.
اگر هم به موارد بالا نقدی دارید می توانید مطلب خود را در اینجا عنوان کنید.