0

پیام و وصیت نامه شهدا

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:پیام و وصیت نامه شهدا
شنبه 1 مهر 1391  8:06 PM

وصيت‌نامه شهید بهنام آذر باد

بسم الله الرحمن الرحيم، در زماني که تاريکي همه جا را فرا گرفته و ظلمت بر نور پيروزي پيدا نمود بايد چراغ يا چراغهايي روشن نمود تا انسانهاي دربند را از ظلمات به روشنايي هدايت کرد و انگاه که سفير گلوله‌هاي دشمن سکوت مرگباري را بر جامعه توحيد مي‌شکند برمن و توست که به پا خاسته و با سلاحهاي ايمان، دهان و قلب دشمن را شکافته و نور را در جهان جهل و کفر پرتو افکنيم. اينک دشمنان اسلام و عروسکهاي امپريالسيم و صهيونيسم در جنوب کشور عزيزمان و عليه اسلام به پا خواسته اند و در برابر آن ايستاده اند، زهي خيال خام، مگر اينها نمي‌دانند که جنگ با خدا را آغاز کرده‌اند خداوندا به نام تو و به نام مستضعفين، به سوي دشمن رفته و هيچ هراسي ندارم زيرا شهادت آرمان من است و در راه خدا کشته شدن آرزوي من است خدايا اين حربه ناقابل را از من در مقابل شهداي صدراسلام چون حسين از من بپذير و مرا جزء شهداي اسلام قرار بده خدايا پيام امام را از ياد نخواهم برد که فرمودند اگر بکشي جزء حسينيان خواهي بود و اگر کشته شوي هم جزء حسينيان خواهي بود به اميد پيروزي.
پدر و مادر عزيزم را سلام مي‌رسانم و اميدوارم که برايم عزاداري نکنيد زيرا عروسي من بود پس خيال کنيد که داريد پسرتان را داماد مي کنيد کليه دوستان و همرزمان عزيزم را آرزوي شهادت برايشان مي‌نمايم.
در پايان از کليه دوستان ، خويشان، آشنايان طلب آمرزش و بخشش مي‌نمايم به خصوص از پدر و مادر عزيزم. 

منبع: کتاب اسوه‌هاي شهادت در اصفهان

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها