پاسخ به:والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست
شنبه 25 شهریور 1391 8:31 PM

یک سوال که شاید الان شهرام بیشتر با آن درگیر باشد و آن هم عکس العمل مردم نسبت به والیبالیست ها بعد از این دو میزبانی تهران در والیبال است. فکر می کنم از وقتی که به تیم ملی آمدی، دور و بری ها هم یک جور دیگری به تو نگاه می کنند و این موضوع یک کم کار را سخت می کند.
- محمودی: دقیقا، با اینکه اولین دوره ام بود، روی من خیلی حساس هستند. چند روز پیش ها یکی از دوستانم زنگ زده بود و حمام بودم، نتوانستم تلفنم را جواب بدهم، زنگ زده بود به خانه، به پدرم گفته بود ای بابا، حالا شهرام یک دفعه رفته تیم ملی ها، ببین چه قد کلاس می گذارد، دیگه جواب ما رو هم نمی دهد. حالا بیا به آنها بگو که اصلا ربطی ندارد، حمام بود. اصلا این موضوع برای من مشکل بزرگی شده، به خاطر اینکه از این حرف ها نباشد، همه میس کال هایم را خودم زود زنگ می زنم، در همان زنگ اول تلفنم را جواب می دهم تا از این حرف ها پشت من نباشد.
- موسوی: الان نگاه ها به والیبالی ها زیاد شده، مخصوصا در شهرستان ها، البته یک جاهایی هم به ضرر ما بوده، چند وقت پیش رفتم برای خودم جایی اجاره کنم قیمت داده بودند 2 تومان، ماهی 400، فهمیدن که خانه برای من است، یک دفعه قیمت شد 3، ماهی 500 ولی کلا والیبال برای اکثریت مهم شده است. ما که از جام جهانی برگشتیم از هر 10 نفری که از کنار من رد می شدند، 5 نفر می پرسیدند آقا چرا به چین باختید، چیزهایی هم از خودشان درمی آوردند، نمی دانم مثلا می گفتند دلیل باخت سیاسی بود و هزاذرتا داستان دیگر. برای همه هم باید توضیح بدهی که چه شد. به محض اینکه یک روز جواب نمی دهی یا اعصابت از جایی رو به راه نیست، حوصله نداری، داستان ها شروع می شود که موسوی خودش را می گیرد، به مردم توجه نمی کند و هزار داستان دیگر. منامیدوارم بتوانم جواب همه این سوالات را بدهم و مثل بعضی از فوتبالی ها نشوم. البته به فوتبالی ها هم حق می دهم، بالاخره نمی شود جواب همه را بدهی، اعصاب آدم خرد می شود، ولی تا الان که والیبالی ها در برخورد با مردم خوب بوده اند.