0

والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست

javad365
javad365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2026

پاسخ به:والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست
شنبه 25 شهریور 1391  8:30 PM

ولی بازیکنان زیادی مثل قائمی و میرزاجانپور وخود شهرام آمدند و رفتند.

- موسوی: بله در پست دریافت کننده تغییرات زیادی انجام می دهد ولی بقیه پست ها نه. یک روز حمزه بد است آرش می آید، فلانی خوب است دیگری را می آورد. همیشه در پست دریافت کننده همین طور بود. یکی خوب بوده و یکی بد که به همین خاطر تغییر در آن پست زیاد است.

ولی قبول داری که روزهایی که تو و ناهدی افتضاح هم هستید، تعویضتان نمی کند، ولی به محض اینکه دریافت کننده ای ساعد می پراند، زود بیرون می آید؟

- موسوی: شما ببینید ما در بدترین روزهایمان هم از 60 درصد که پایین تر نمی آییم ولی یک روزهایی بازیکن می شود صفر. کسانی هم که جای ما آمدند، خودی نشان ندادند.

شما ببینید بازیکنی مثل آرش کشاورزی وقتی بیرون است می داند اگر حمزه ساعد بپراند فورا د ر زمین است به خاطر همین مدام بازی کردن را برای خودش مرور می کند ولی سرعتی زنان ما اصلا این شرایط را ندارند. من یادم است در جام جهانی حسام (سرعتدی زن ذخیره ایران) اصلا گرمکنش را درنیاورد. خب معلوم است آن بازیکن چیزی برای ارائئه ندارد، آن هم با آن ذهنیت.

- موسوی: البته این موضوع ربطی به ولاسکو ندارد. شما اگر یادتان باشد من در زمان حسین معدنی هم تعویض نمی شدم، فقط عادل غلامی جای من می آمد و سرویس می زد، یا علی نادی.

در این سال هایی که در تیم ملی بودی فکر می کنم زمان حسین معدنی بیشتر به بازیکنان خوش می گذشت. بچه ها بیشتر با هم رفیق بودند و کلا خوب بود.

- موسوی: آره، همه بچه ها جوان و همدوره بودند و خیلی به هم نزدیک بودیم. حتی کسی تنهایی برای خرید نمی رفت و بچه ها همیشه با هم جمع می شدند و بیرون می رفتند. الان نه، بچه ها تک تک بیرون می روند. شما فکر کن ولاسکو 60 سالش است، ما با چیزهایی که حال می کنیم، او حال نمی کند.

مثلا گیر هم به شما می دهد که زود بخوابید یا فلانجا بروید یا نروید؟

- موسوی: می گوید زود بخوابید یا مثلا فلان کار را بکنید، ولی گیر نمی دهد یا چک نمی کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها