0

والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست

javad365
javad365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2026

پاسخ به:والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست
شنبه 25 شهریور 1391  8:26 PM

بازی هایتان را از تلویزیون ضبط می کنید و می بینید؟

- موسوی: من دوست ندارم بازی هایم را ببینم. حس بدی بهم دست می دهد. یک جورایی با احساسات خودم بازی می کنم. وقتی اشتباهاتم را می بینم به خودم می گویم: «اه ... خاک تو سرت سید!». مثلا خانه نشسته ام، بابام بازی هایم را می بیند، پا می شوم می روم بیرون. اصلا نمی بینم. بابام یک آرشیو بزرگ دارد، فکر کنم حدود 200 فیلم از بازی من را دارد، هم VHS هم DVD ولی من تا حالا بازی هایم را ندیده ام. اشتباهاتم را می بینم، اعصابم خرد می شود. می دانم اصلا بازی برای 5 سال پیش است، تمام شده رفته ولی وقتی می بینم اعصابم خرد می شود. دست خودم نیست.

- محمودی: اتفاقا من تمام بازی هایم را می بینم. البته بازی هایی را که به روز است. بازی که تمام می شود، از آنالیزورها فیلم بازی ام را می گیرم و می بینم تا متوجه شوم اشکال کارم کجاست.

در بازی دوم با ژاپن سالن پر شد ولی خانم ها نبودند. شما به عنوان یک بازیکن برایتان فرق می کند که سالن هم آقایان باشند و هم خانم ها؟

- موسوی: والیبال رشته ای است که خانم ها خیلی به آن علاقه مندند و با اینکه وروشدان را ممنوع کرده بودند به سالن آمده بودند و پشت در مانده بودند. شاید تعداد تماشاگران خانم از آقایان بیشتر باشد. خانم ها زیاد به سالن می آیند چون در والیبال بی ادبی نیست، مثل فوتبالی ها شادی بعد از گل نمی کنند!!! آن هم در بازی پخش مستقیم. این چیزها در والیبال نیست و خانم ها زیاد می آیند. من دوست دارم  خانم ها هم باشند، نمی دانم شاید ذاتی است. دوست داری هم خانم ها باشند و هم آقایان. اینطوری بهتر است. مادر آدم می آید، خواهر آدم می آید سالن. روز دوم هم که خانم ها نبودند و کل سالن را آقایان تشکیل می دادند، ولی باز هم صدا نصف صدای روز اول نبود. من نمی دانم چرا ورود خانم ها را ممنوع کرده اند. وسط آن همه آدم که دارند تشویق می کنند، حالا یکی شالش هم افتاده، چه کسی آن وسط حواسش به شال این خانم است؟ خانم ها در خانه والیبال بیاید مشکل ندارد ولی در 12 هزار نفری اشکال دارد؟ به هر حال خیلی بد شد. من شنیدم یکسری را هم با اتوبوس بردند.خودم ندیدم ولی اگر این کار را کرده اند، سوال من این است که چرا برده اند؟ به جرم اینکه آمده اند تیم ملی را تشویق کنند؟

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها