پاسخ به:والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست
شنبه 25 شهریور 1391 8:18 PM
پس به نظرتان چه شد که بهنام محمودی قید پول خوب ایران را زد و به ایتالیا رفت؟
- محمودی: بگذارید من برایتان بگویم. لیگ امروز ما با آن لیگی که بهنام در آن بازی می کرد فرق کرده است. الان بازیکنان ایرانی هر ساله در تورنمنت های بزرگ شرکت می کنند و شناخته شده هستند و روی آنها حساب می کنند. آن وقت ها والیبال ایران فقط چندتک ستاره داشت. وقتی به بهنام پیشنهاد شد که برود، دید موقعیت خوب است تا در سطح اول والیبال دنیا بازی کند ومطرح شود. آن وقت ها جایی برای خودی نشان دادن نبود ولی الان ما بازی تدارکاتی مان با روسیه، قهرمان المپیک است. بازیکن ایرانی اگر بخواهد خودش را نشان بدهد، می تواند در تورنمنت هایی که در سال برگزار می شود نشان دهد ولی آن دوره نمی شد و بهنام رفت تا دیده شود.
راستی از بهنام چه خبر؟
- محمودی: هیچی، دانشگاه کرج تدریس می کند و تیم امیدهای کرج هم دستش است.
چقدر بهنام در پیشرفت تو تاثیر داشت؟
- محمودی: وقتی من خیلی کوچک بودمدست بهنام را می گرفتم و می گفتم تورو خدا من را با خودت ببر والیبال. ازش آویزان می شدم تا منو می برد باشگاه پیکان. من هم گوشه سالن برای خودم طناب می کشیدم و بازی می کردم. وقتی که من به والیبال آمدم، بهنام من را به حیاط می برد، طناب می کشید و در خانه گام های والیبال را به من یاد می داد و اشکالاتم را در خانه به من می گفت ولی حضور بهنام در والیبال ضررهایی هم به من زد. خیلی طول کشید از زیر سایه بهنام بیرون بیایم. همه فکر می کردند بهنام سفارش من را به این و آن می کرد تا من به تیم های ملی و باشگاهی بروم در حالی که دوست صمیمی بهنام ما، حسین معدنی بود که هر شب هم می آمد خانه ما. بهنام یک بار به خودش اجازه نداد به حسین معدنی بگوید شهرام را به اردوی ملی ببر و می گفت روزی باید تیم ملی بروی که حقت باشد، ولی همه فکر می کردند همه کارهای من سفارش بهنام بود.خیلی اذیت شدم و خیلی طول کشید از زیر سایه اش بیرون بیایم.