0

والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست

javad365
javad365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2026

پاسخ به:والیبال ایران مدیون ولاسکو نیست
شنبه 25 شهریور 1391  8:14 PM

والیبال ایران به لیگ جهانی رفت اما بستر حضور ما در این رقابت ها فراهم است؟

- موسوی: شاید 60 درصد از این بستر فراهم باشد. ما یک ویزا می خواهیم بگیریم، یک ماه بچه ها مخصوصا سربازها صبح سر تمرین نمی آیند، به سفارتخانه ها می روند و کلی مشکل پیدا می کنند تا کار خروجشان حل شود. این کار برای بچه ها سخت است. تیمی مثل تیم ما که اکثرا جوان و سربازند، خیلی تیم به مشکل می خورد. هر بار بچه هات بخواهند از کشور خارج شوند، این همه باید زجر بکشند. بالاخره این بازیکنان سرباز هم والیبال بازی می کنند، افتخار کسب می کنند. حتما نبایند بروند سربازخانه که. سرباز در هر شرایط باید به کشورش خدمت کند. افتخارآفرینی در والیبال به نظر من ارزشش از پست دادن بیشتر است.

- محمودی: الان مشکل ما این است که در لیگ والیبال تیمی نیست که سربازها بتوانند آنجا بازی کنند. باید مثل فوتبال هم چنین تیمی هم در والیبال باشد یا بازیکنان در اختیار فدراسیون باشند. البته الان هم ما سرباز قهرمانیم. اما اینقدر در آن تبصره گذاشته اند که نمی توانید از آن استفاده کنید. الان من خودم سربازم تا روز آخر، ذهنم درگیر این است که آیا کارم درست می شود، آیا درست نمی شود، نکند این همه تمرین کردیم، از فرودگاه برگرجداننمان. حالا لیگ جهانی هم که ما مدام در سفریم، 70 درصد تیم ما که سرباز است، پس باید یک راهکاری پیدا کنیم. اینطور نمی شود به لیگ جهانی رفت.

الان در اوج والیبال ایران،فدراسیون بدترین شرایطش را از نظر مالی می گذراند. فکر می کنیداین موضوع چه دلیلی دارد و چقدر به تیم ملی لطمه می زند؟

- موسوی: باورتان می شود ما می خواستیم به مصر برویم تو نایلون دسته دار لباس های بچه ها را دادند؟ بچه ها به شوخی به هم می گفتند هر کس نایلونش را نیاورد، 50 تومان جریمه می شود. الان فدراسیون از قرارداد بچه ها درصد می گیرد. از وزارت ورزش، از اسپانسر پول می گیرد، چرا نباید پول داشته باشد؟ حالا می گویند ما تیم هایغ زیادی داریم، ولی به اندازه ای که دارند، باید خرج کنند. من این بار آخر خیلی بهم برخورد، واقعا زشت بود توی نایلون لباس دادند. حالا یک کوله پشتی که می توانستند بدهند که ما این لباس های تمرین را در آن بگذاریم؟ یک صحبتی، یک جلسه ای باید با وزارت بگذارند که آقا ما این همه نتیجه می گیریم یک بودجه ای به ما بدهند.

به نظرتان چرا توجه وزارت به والیبال کم شده؟

- موسوی: کم نشده، پول ها را به فوتبال می دهند که چیزی به والیبال نمی رسد.

تشکرات از این پست
zahrakeshani75
دسترسی سریع به انجمن ها