پاسخ به:دلتنگ ایمان خواجه
یک شنبه 2 مهر 1391 8:52 AM
با سلام و تشکر
کاربران و مدیران تالار گرامی راسخونی از همه شما بابت لطف و محبتی که در حق بنده داشته و دارید بسیار ممنونم . باور نمایید خود را لایق این همه محبت شما عزیزان نمی دانم. داشتن چنین کاربران با محبتی به بنده و همکارانم قوت قلب می دهد و ما را برای هدایت هر چه بهتر امور در مجموعه راسخون یاری می رساند . بر خود لازم می دانم تا به خاطر عدم حضورم در انجمن ها از همه بزرگواران راسخونی عذر خواهی نمایم . امیدوارم در مدت زمان حضورم در مجموعه راسخون بتوانم مفید باشم و همه شما عزیزان را در راستای اجرا ء هر چه بهتر موارد فعالیتتان یاری نمایم . تشکر ویژه ای دارم از همه عزیزانی که در مدت نبود بنده از طریق متفاوتی جویای احوال بنده بودند . ممنونم . ممنونم . ممنونم
باز هم شرمنده همه شما هستم .
از لطف و محبت بی کرانتان ممنونم .
جناب خواجه
باسلام واحترام، من دورادورشاهدنظرات کاربران وافتادگی اخلاق شمابودم الان هم که کلی احساس شرمندگی نمودیدواقعا" نمی دونم چی بگویم بعضی ازکاربران باشماشوخی نمودندوکاربه جاهای باریک کشیده شد بعضی دیگرانتقادنمودندازنحوه عملکردشما، خوب وقتی سایت اجازه انتقادمیده طبیعیه که کاربران محترم هم این اجازه روبخودشون می دهندکه دربعضی موارد(باعرض معذرت ازکاربران محترم) جسارتی داشته باشندشماهم فکرمی کنم کمی حساس هستید بقول آقای نجاران ازاینجورچیزهاتوسایت زیاده من خودم بلشخصه پذیرای هرگونه صحبتی ازسوی کاربراهستم. بازگشت دوباره شماروتبریک عرض می نمایم
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه