0

400 نكته از تفسیر نور

Mohebbane_zahra
Mohebbane_zahra
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1720

پاسخ به: 400 نكته از تفسیر نور
سه شنبه 18 مهر 1391  10:32 AM

70. دلایل پاكدامنى یوسف(483)

یوسف، معصوم و پاكدامن بود؛ به دلیل گفتار همه‏ى كسانى كه به نحوى با یوسف رابطه داشته‏اند و ما نمونه‏هایى از آن را بیان مى‏كنیم:
1. خداوند فرمود: «لنصرف عنه السوء والفحشاء انّه من عبادنا المخلصین» (ما یوسف را با برهان كمك كردیم) تا بدى و فحشا را از او دور كنیم، زیرا او از بندگان برگزیده‏ى ماست.
2. یوسف مى‏گفت: «ربّ السّجن احبّ الىّ مما یدعوننى الیه» پرودگارا! زندان براى من از گناهى كه مرا به آن دعوت مى‏كنند بهتر است. در جاى دیگر گفت: «انّى لم اخنه بالغیب» من به صاحبخانه‏ام در غیاب او خیانت نكردم.
3. زلیخا گفت: «لقد راودته عن نفسه فاستعصم» به تحقیق من با یوسف مراوده كردم و او معصوم بود.
4. عزیز مصر گفت: «یوسف اعرض عن هذا و استغفرى لذنبك » اى یوسف تو این ماجرا را مسكوت بگذار و به زلیخا گفت: از گناهت استغفار كن.
5. شاهدى كه گواهى داد و گفت: اگر پیراهن از عقب پاره شده معلوم مى‏شود كه یوسف پاكدامن است. «ان كان قمیصه...»
6. زنان مصر كه گفتند: «ما علمنا علیه من سوء» ما هیچ گناه وبدى درباره‏ى او سراغ نداریم.
7. ابلیس كه وعده‏ى فریب همه را داد، گفت: «الاّ عبادك منهم المخلصین» من حریف برگزیدگان نمى‏شوم و این آیه یوسف را مخلص نامیده است.

امام حسن عسگری : ما حجت خدا بر مردم و مادرم حجت خدا بر ماست
خدای عز وجل :‌ای پیامبر اگر علی نبود تو را نمی افریدم و اگر فاطمه نبود هیچکدامتنان را

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها