0

کاهش تعداد سیمرغ‌ های جشنواره فجر

javad365
javad365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2026

پاسخ به:کاهش تعداد سیمرغ‌ های جشنواره فجر
سه شنبه 21 شهریور 1391  1:20 PM

* صرفه‌جویی در هزینه‌های برگزاری جشنواره

* با این اوصاف چه برنامه‌ای برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره فجر دارید؟

یکی از برنامه‌های اصلی ما صرفه‌جویی در هزینه‌ها برای جشنواره فیلم فجر است. متاسفانه فرهنگی در کشور باب شده که با ولخرجی و هزینه کردن هرچه بیشتر سعی می‌کنیم رنگ و لعاب جشنواره‌ها را زیاد کنیم و شو جشنواره‌ها را بیش از پیش کنیم و القاء می‌کنیم جشنواره بسیار خوبی برگزار کردیم. من با این مطلب مخالفم، نگاه من این است که ما باید به این سوال پاسخگو باشیم که هدف‌‌مان از برگزاری جشنواره فیلم فجر چه چیز است؟ زمانی جشنواره‌ای را برگزار می‌کنید که الزاما محل رقابت فیلمسازان باشد، یک زمان این جشنواره را به عنوان یک جشن برگزار می‌کنید که مردم را به نوعی درگیر کند. این مطلب شاید در دنیا مصداقی ندارد و جشنواره تنها محل گردهمایی سالانه فیلمسازان و سینماگران است که در جریان تولیدات مختلف قرار بگیرند، اما در جشنواره فیلم فجر ترکیبی از همه این‌هاست. به هر حال شأن نزول جشنواره فیلم فجر برگزاری جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی و نام این جشنواره هم از این محل برمی‌آید و می‌توان گفت مهم‌ترین جشن فرهنگی هنری سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره فیلم فجر است، زیرا سینمای ما بزرگ‌ترین افتخار فرهنگی انقلاب است و پیشانی فرهنگ و هنر پس از انقلاب، سینما است؛ به همین خاطر جشنواره فجر هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. طبیعتا با این ویژگی‌ها تلاش کنیم جشنواره فجر را به گونه‌ای برگزار کنیم که به جشن شباهت داشته باشد و مردم حضور حداکثری داشته باشند. این خود یک مسئولیت برای دبیر به بار خواهد آورد.

همین امر باعث می‌شود که فضای جشنواره و اهدافی را که یک جشنواره در آن دنبال می‌کند، مقداری کمرنگ‌تر باشد.

عرض کردم سختی برگزاری جشنواره فجر این است که ترکیبی از چند خواسته منتج به برگزاری جشنواره فیلم فجر می‌شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها