پاسخ به:17 شهریور 57
جمعه 17 شهریور 1391 11:04 AM
من به جریان هفده شهریور اشاره میکنم تا آنجا که حافظه من یاریمیکند در آخرین راهپیمایی میلیونی قبل از هفده شهریور مرحوم شهید بهشتیاعلام کرد که راهپیمایی بعدی رسماً توسط جامعه روحانیت مبارز اعلام خواهدشد.
راهپیمایی روز هفده شهریور توسط جامعه روحانیت اعلام نشده بود و علت آن این بود که جامعه روحانیت مبارز احساس میکرد که بعد از راهپیمایی بزرگ اربعین رژیم ممکن است عکس العمل نشان بدهد، البته آن دقیقاً در ذهن من نیست که هفده شهریور بعد از اربعین بود و یا بین عاشورا و اربعین، الآن من حافظه ام یاری نمیکند، چون آن راهپیمایی ها که در ذهنم مانده بیشتر با مسئله محرم و ماه های قمری هست، در صورتی که هفده شهریور به ماههای شمسی است. در هر حال شهید بهشتی در آخرین راهپیمایی قبل از هفده شهریور اعلام کرده بود که راهپیمایی بعدی توسط جامعه روحانیت اعلام خواهد شد، منتها آقای آقاشیخ یحیی نوری که آن زمان خانهاش در نزدیک میدان ژاله، یعنی میدان شهدای فعلی بود برای روز جمعه هفده شهریور راهپیمایی اعلام کرده بود. ایشان نیز در نهضت فعال بود، ولی به صورت انفرادی کار میکرد و در شورای جامعه روحانیت حضور نداشت؛ یعنی من ایشان را هیچ وقت در جامعه روحانیت ندیدم و وی تنها و مستقل کار میکرد.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.