پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012
پنج شنبه 16 شهریور 1391 6:58 PM
|
مربي تيم ملي فوتبال 7نفره ايران:
اوکراين را مثل کف دست مان مي شناسيم
مربي تيم ملي فوتبال هفت نفره ايران گفت: تيم اوکراين حريف روزجمعه کشورمان در مرحله نيم نهايي را مثل کف دست مان مي شناسيم وبازيکنان براي نبرد بااين حريف و صعود به فينال از روحيه و آمادگي خوبي برخوردار هستند.
|
 |
|
|
احمد جانعلي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اعزامي ايرنا، افزود:ديداراوکراين و برزيل که به تساوي يک بر يک انجاميد را با دقت تماشا کرديم. اوکراين تيم قابل احترامي است، ولي من معتقدم با توجه به شناختي که از اين حريف داريم مي توانيم فاتح اين بازي سرنوشت ساز شويم.
وي درادامه گفت: شکست مقابل روسيه را فراموش کرده ايم و اکنون تنها به بازي روز جمعه در مرحله نيمه نهايي مي انديشيم تا در پرتو هماهنگي تيمي بتوانيم اين رقيب ديرينه را شکست دهيم.
اين مربي کشورمان درباره تمرينات دو روز اخير ملي پوشان گفت: تمرينات شاداب و موثري را پشت سرگذاشته ايم و درجريان آن نقاط ضعف و قوت اوکراين را به بازيکنان منتقل کرده ايم.
جانعلي درباره اشتباهات فردي در ديدار با روسيه گفت: متاسفانه اين نقطه ضعف تيم ما باعث شد که با حساب 3 بر 1 تن به شکست دهيم.قطعا بازيکنان در ديدار با اوکراين بايد حواس خود راجمع کنندومجال خودنمايي به حريف ندهند.زيرا اوکرايني ها بسيار فرصت طلب هستند.
مربي تيم ملي فوتبال هفت نفره کشورمان در پايان اظهارداشت: من به شايستگي و توانايي هاي تيم ملي ايمان دارم و اميدوارم که بتوانيم از اين ديدار حساس سربلند بيرون بياييم.
درمرحله نيمه نهايي مسابقات فوتبال هفت نفره بازيهاي پارالمپيک لندن، فردا(جمعه)روسيه با برزيل و ايران با اوکراين ديدار مي کنند.
تيم کشورمان در دوره قبل بازيهاي پارالمپيک به مدال برنز اين رشته دست يافته بود.
|
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک اللهم العنهم جمیعا