0

همگام با پارالمپيک 2012

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012
پنج شنبه 16 شهریور 1391  1:40 AM

وزنه 310 کيلويي برايم سبک است!

رحمان: مدال‌طلا و رکوردشکني خيلي مهم بود

قوي‌ترين مرد پارالمپيک گفت: برايم کسب مدال طلاي پارالمپيک و شکستن رکورد مهم بود که محقق شد.

به نقل از خبرگزاري فارس از لندن، سيامند رحمان پس از کسب مدال طلا و شکستن رکورد پارالمپيک 2012 لندن اظهار داشت: مي‌خواستم وزنه 310را بزنم، اما چون وزنه‌بردار کره‌اي به راي داوران اعتراض کرده بود بدن من هم سرد شد و نتوانستم روي تخته بياييم.

وي در مورد مهار وزنه 310 کيلويي گفت: چندين بار وزنه 310 کيلويي را بالاي سر برده‌ام؛ خدا را شکر که مدال طلا را کسب کردم و توانستم رکوردشکني کنم. تجربه اولم براي حضور در پارالمپيک بود و از اينکه توانستم در چنين مسابقاتي طلا کسب کنم و رکوردشکني کنم خوشحالم.

قوي‌ترين مرد پارالمپيک گفت: از تماشاگران هم تشکر مي‌کنم که مرا حمايت کردند و خوشحالم که توانستم با عملکردم جواب حمايت‌هاي آنها را بدهم.

سيامند رحمان خاطرنشان کرد: وزنه 310 کيلويي براي من بسيار سبک است، اما اعتراض وزنه‌بردار کره‌اي و وقفه‌اي که ايجاد کرد بدنم را سرد کرد و نتوانستم بازهم روي تخته بيايم، اما مهم کسب مدال طلا و شکستن رکورد پارالمپيک بود که محقق شد.

وي ادامه داد: خوشحالم که با مدال طلاي من تيم ملي وزنه‌برداري ايران براي نخستين بار قهرمان پارالمپيک شد. از رواسي و فرکي، مربيانم هم تشکر مي‌کنم، هرچند که مي‌دانم از عملکردم راضي نيستند.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها