0

جدیدترین خبر دانشگاهی 91.6.14

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:جدیدترین خبر دانشگاهی 91.6.14
سه شنبه 14 شهریور 1391  11:49 AM

نسخه چاپيارسال به دوستان
کواکبیان در نشست اتحادیه انجمن‌های مستقل:
در چارچوب قانون اساسی تغییر ساختار نظام را مشکلی نمی‌دانیم

خبرگزاری فارس:دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: ما در چارچوب قانون اساسی تغییر ساختار نظام را مشکل نمی‌دانیم.

خبرگزاری فارس: در چارچوب قانون اساسی تغییر ساختار نظام را مشکلی نمی‌دانیم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، سیزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل صبح امروز با شعار «مقاومت برای پیشرفت؛ پیشرفت در خدمت عدالت، رمز اقتدار ملت» در دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد.

مصطفی کواکبیان نماینده سابق مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی و دبیرکل حزب مردم‌سالاری با حضور در این نشست در جمع دانشجویان با بیان این که اصلاح و اصلاحات هدف اولیاء و انبیاء بوده است افزود: اصلاح به معنی به سامان کردن نابسامانی‌ها است و اصلاح اسلامی اعم از رفورم و انقلاب است.

وی افزود: یکی از مهمترین رویکردهای جنبش دانشجویی باید اصلاح باشد و آن هم به این مفهوم است که ما می‌گوییم جنبش دانشجویی هیچ وقت نباید در هیچ زمینه‌ای سکوت کند و باید این سخن رهبر انقلاب را یادآور شد که گفتند خدا لعنت کند آن دست‌هایی را که نمی‌خواهد دانشجو سیاسی باشد.

کواکبیان ادامه داد: کمتر از یک سال دیگر انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری است و شما باید با خرد جمعی و تصمیم مجموعه‌ خود حتماً در این خصوص نظر دهید و اعلام موضع کنید.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری اظهار داشت: اصلاحاتی که ما به دنبال آن هستیم مؤید ارزش‌های دینی است و به هیچ وجه ضد آن نیست؛ هرکس علیه ارزش‌های دینی اعلام موضع کند از نظر ما اصلاح‌طلب نیست.

وی با تأکید بر اینکه مبحث ولایت فقیه و قانون اساسی در ارزش‌های دینی ما مطرح است، تصریح کرد: اگر کسی اصلاح‌طلب و قانون اساسی را قبول نداشته باشد اصلاً اصلاح‌طلب نیست و قطعاً برانداز است. البته نمی‌گوییم قانون وحی منزل است که این نیز در خود قانون اساسی هم آمده است.

وی افزود: برخی می‌خواهند برای خارج کردن رقیب خود از عرصه سیاسی، اصلاح‌طلبان را ضد انقلاب و ضد قانون اساسی جلوه دهند.

رئیس ستاد حامیان مردمی میرحسین موسوی در انتخابات 88 تصریح کرد: برخی مأموریت دارند که خط امام را از بین برده و تضعیف کنند و به همین دلیل است که به بیت امام (ره) می‌تازند چون نمی‌توانند مستقیماً به امام حمله کنند.

کواکبیان ادامه داد: پایه دیگری از مواضع ما خواسته‌های مردم و مطالبات آنها است. البته همان خواسته‌ها هم باید در چارچوب اسلام و منافع ملی باشد.

کواکبیان با تأکید بر پرداختن به امور داخلی گفت: ما همه امیدواریم تمام کشورهای اسلامی مشکلاتشان برطرف شود اما اولویت ما امور داخلی است؛ تحریم‌ها نیز مهم هستند و نباید روابط ما با همسایگانمان تیره و تار باشد که اینها انتظارات ما برای منافع ملی کشور است.

رئیس ستاد حامیان مردمی میرحسین موسوی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 88 در ادامه به مسأله انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده پرداخت و گفت: اگر خاتمی بیاید حتماً از او حمایت می‌کنیم و البته اگر هم نیاید به این معنی نیست که اصلاحات تمام شده است.

وی افزود: در انتخابات مجلس نهم خیلی از جانب رسانه‌های خارجی تحت فشار قرار گرفتیم اما معتقد بودیم که مردم ما باید حضور فعال داشته باشند و در انتخابات شرکت کنند.

کواکبیان در پاسخ یه پرسش دانشجویی مبنی بر این که جریان اصلاح‌طلبی قصد تغییر در ساختار قدرت و نظام سیاسی ایران را داشت. حال می‌خواهیم بدانیم که نسبت شما با این مفهوم چیست؟ اصلا به دنبال اصلاح چه هستید؟ آیا مثل دورانی که اصلاح‌طلبان قدرت داشتند، دنبال تغییر ساختار قدرت و محدود کردن رهبری هستید؟گفت: صحبت‌هایی که شما مطرح کردید ادعای شماست که می‌گویید در آن هشت سال قصد تغییر ساختار قدرت داشته‌اند. من این را قبول ندارم، اما ما در چارچوب قانون اساسی تغییر ساختار نظام را مشکلی نمی‌دانیم.

یکی از دانشجویان پرسید چگونه ادعای ولایت‌مداری می‌کنید در حالیکه اعلام کرده‌اید اگر خاتمی وارد عرصه انتخابات سال آینده شود از او حمایت می‌کنید؟ آیا سابقه مفتضح خاتمی و حتی نقش او در فتنه 88 برای شما مسجل نیست؟رئیس ستاد حامیان مردمی میرحسین موسوی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 88 پاسخ داد: باز هم این ادعای شماست و من نظر دیگری دارم.

یکی دیگر از دانشجویان پرسید اگر نماینده‌ای از جانب اصلاحات دولت آینده را در دست بگیرد نظر آن در خصوص انرژی هسته‌ای و بحث تحریم‌ها چه خواهد بود؟دبیرکل حزب مردم‌سالاری پاسخ داد: ما از حقوق هسته‌ای‌مان نباید ذره‌ای کوتاه بیاییم اما نحوه دستیابی به این حقوق محل بحث است،‌ آیا این روش دولت نهم و دهم تنها روش است و یا راه‌های دیگری هم وجود دارد؟ البته احساس می‌کنم که احمدی‌نژاد اکنون پخته‌تر عمل می‌کند.

وی در ادامه گفت: هولوکاست و کنفرانس‌های مربوط به آن که برگزار شد ایجاد حساسیت‌های بی‌جهتی کرد. ما در مسائل هسته‌ای مشکل اصلی‌مان آمریکا است. در این زمینه نیز دیپلماسی لازم است و نباید از عزت و مصلحت خودمان کوتاه بیاییم که البته این هنر می‌خواهد. ما باید با دیپلماسی تا می‌توانیم در شورای امنیت قعطنامه دریافت نکنیم.

کواکبیان با اشاره به برگزاری شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران گفت: دیپلماسی کشور در برگزاری این اجلاس هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی بسیار قوی بود.

در پایان یکی از دانشجویان خطاب به کواکبیان اظهار داشت: شما که می‌گویید دیپلماسی ما ضعیف است و البته اعلام کردید که در صورت حضور خاتمی از او اعلام حمایت می‌کنید، آیا مگر همان دیپلماسی دولت اصلاحات نبود که پس از واقعه یازده سپتامبر باعث شد رئیس‌جمهور آمریکا ایران را محور شرارت خطاب کند؟ که این گفته با تشویق دانشجویان همراه بود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها