0

خوش برخوردی

govhareireza
govhareireza
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 236

پاسخ به:خوش برخوردی (تاپیک ویژه ویژه)
جمعه 24 شهریور 1391  1:31 PM

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

خوش برخوردی یکی از عوامل جذب کاربر  در انجمن و برعکس ان برخورد بد یا برخورد چکشی باعث انجمن گریزی، تالار گریزی و مواردی از این دست را خواهد داشت.

اگر برخورد بد و یا لحن بد در مدیر یا مسئول باشد گریز از انجمن و تالار بیشتر نمایان خواهد شد.

شما حساب کنید اگر مسئولین بخواهند مطابق با این جمله عمل کنند.که در مقابل برخورد بد نباید انتظار برخورد محترمانه داشت نصف بیشتر ما یکی دو ماه بعد از فعالیت کاربریمون غیر فعال میشد!!!!.یا اینکه انجمن گریزی شکل می گرفت.

مدیر هم به همین شکل،

بودن مدیر خوش برخورد در هر انجمنی نعمت هست که من متاسفانه در انجمن ندیدم.شایدم باشه و ما نمیشناسیم.

با احترام

باسلام وعرض ادب

من فكرمي كنم برخوردوخوش برخوردي درمواجهه مستقيم دوياچندفرد معني پيدا مي كندواين امردرمحيط مجازي به طوراعم  به ندرت اتفاق مي افتدوالبته دراين جابه طوراخص مكاتبه صورت مي پذيرد بنابراين من قائل به برخوردبدمديروياكاربران نيستم.به نظرمن استفاده ازعبارات درست ،سنجيده وحاوي احترام به خواننده اين ذهنيت (تجسم ذهني)رامي دهدكه بافردي خوش برخوردودلسوزطرف است وچون چنين حسي پيدامي كند رابطه نوشتاري ادامه پيدامي كندوبالعكس.

اما

خوش برخوردي وخوش اخلاقي به نظر من اين نيست كه هميشه وهمه جا وباهمه بخنديم .اگرمابتوانيم درهنگام ناراحتي ازكسي،خويشتن دارباشيم والفاظ وعبارات زشت به كارنبريم اين هم خودش خوش برخوردي محسوب مي شودچه آن كه  خوش برخوردي يعني برخوردمناسب.بنابراين لزومي نداردوقتي كسي مثلا ماراتحقير مي كندبخنديم اتفاقادرست ترين برخورددراين لحظه اخم وعصبانيت است .عصبانيتي كه البته به فحش وناسزاوكتك كاري نمي رسدامادرعين حال عرصه راهم برطرف مقابل حداقل دربرخوردهاي بعدي تنگ مي كند.

والبته يادمان باشد رابطه درست دراحترام متقابل است .اگرفردي اخلاق ومنش درستي نداردلزومي نداردباروي باز پذيرايش باشيم.

و....خدایی که دراین نزدیکیست !

تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 farshon architect0811
دسترسی سریع به انجمن ها