پاسخ به:خوش برخوردی (تاپیک ویژه ویژه)
سه شنبه 21 شهریور 1391 12:55 AM
سلام مجدد
گاهی دوستان به برخورد دوگانه بنده ایراد می گیرند که چرا کاربران یا مدیران قدیمی را بیشتر از سایرین تحویل می گیرم. بنده نمونه ایی را ارائه می کنم:
http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/639127/1132393/
البته یک مورد هم چند هفته پیش اتفاق افتاد که با تبریک و خوش آمد گویی به یکی از کاربران جدید الورود، کار به دخالت دادن مسئولین روابطی کشیده شد. کاربر جدید از خوش آمد گویی بنده ابراز ناراحتی کردند و شروع به ارسال تاپیک های غیر مرتبط و به قولی سمج بازی کردند( احتمالا دوستان این قضیه را بخاطر بیاورند).
لذا ترجیحا صمیمیت را موکول به شناخت می کنم و برای قدیمی تر ها که شناخت بیشتری دارم سعی می کنم نکات لازم را حتما مراعات کنم.
خلاصه: هر فردی از روی خوش، خوشحال نمی شود. گاهی روی خوش باعث سوء استفاده می شود. خوش اخلاقی خوبه اما نه لزوما در برخورد اول. خنثی بودن بهترین راهکاره و بعد از آشنایی خوش اخلاقی لازمترین.
موفق باشید.
سلام
جناب نیکبخت بنده لزوماً با این صحبت جنابعالی موافق نیستم.
به نظرم یکمی در مورد خوش برخوردی اشتباه گرفته شده! خوش برخوردی که حتما با ایجاد حالت صمیمیت و یا شوخی و بگو بخند با طرف مقابل نیست...خوش برخوردی با روی باز برخورد کردن هست ....دقیقاً نمیدونم چطوری عین اون که مد نظرم هست رو مطرح کنم، اما باید بگم در افرادی پیرامونم این خصلت را دیدم و به گونه ای که با همه خوش برخورد هستند و روی باز دارند(توجه شود که خوش برخوردی از نظر لغوی همون خوب برخورد کردن و با مناسب برخورد کردن میشه)اینگونه افراد با هر کسی هم که برخورد دارند دیر یا زود طرفشون رو تحت تاثیر اخلاق خوب خود قرار میدهند.
موفق باشید
bivafa_rasekhoon@yahoo.com