0

مطالب مهدويت در اين تايپک

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

پاسخ به:مطالب مهدويت در اين تايپگ
پنج شنبه 16 شهریور 1391  4:12 AM

خاطراتی از شهید رجایی (رحمت الله علیه)

«وقتي آقاي رجايي نخست‌وزير شد، هيچ علاقه‌نداشت كه به محل نخست‌وزيري برود چون آن را نخست‌وزيري زمان طاغوت مي‌دانست. چون در اين زمان وزير آموزش و پرورش هم بود، مي‌گفت: من خودم را از اول يك معلم مي‌دانسته‌ام و چون مي‌خواهم وزير آموزش و پرورش بمانم، لذا نخست‌وزيري بايد در محل وزارت آموزش و پرورش ايجاد شود».[18]
«اين تكيه‌كلام شهيد رجايي بود: اشتباه كردم كه شغل معلمي را انتخاب كردم؛ چون مسئوليت آن خيلي سنگين است، ولي اگر قرار باشد بار ديگر آزادانه شغلي را انتخاب كنم، باز همين اشتباه را تكرار مي‌كنم».[19]
«شهيد رجايي با شاگردانش خيلي صميمي بود. اگر از آنان لغزشي مي‌ديد، معمولاً نه با آنان تندي مي‌نمود و نه آنان را از كلاس بيرون مي‌كرد،‌بلكه غيرمستقيم بي‌آنكه به شخصيت كسي لطمه وارد آيد شخص خاطي را آگاه و ادب مي‌كرد».[20]
«به طور معمول آغاز تدريس شهيد رجايي در كلاس همراه با شادابي بود. او با ذكر يك حديث درس را شروع مي‌كرد، ‌وي اول زمينه لازم را براي تمركز فكري دانش‌آموزان فراهم مي‌ساخت، سپس مفهوم هر درس را با مثال‌هاي عيني و ملموسِ اجتماعي در ذهن شاگردان جا مي‌انداخت».[21]
«شهيد رجايي در پايان جلسه امتحان آخر سال هم معمولاً در يك يادداشتي تعدادي از كتاب‌هاي اعتقادي و سياسي اجتماعيِ مفيد را به دانش‌آموزان معرفي مي‌كرد تا در ايام فراغت تابستان مطالعه و از آنها بهره‌برداري كنند».[22]
«اصولاً شهيد رجايي را بايد يكي از شكنجه‌ديده‌هاي نادر تاريخ ناميد! مردي كه بيش از هجده ماه در سلول‌هاي تاريك، مورد سخت‌ترين شكنجه‌ها قرار ‌گرفت،‌او را ساعت‌ها به صورت وارونه بر نرده‌ها مي‌بستند و شلّاق مي‌زدند. آرزوي گفتن آهي و يا اقرار مطلبي از سوي آن شهيد بر دل دژخيمان باقي ماند».[23]
«يكي از ياران مي‌گفت: برادر رجايي! شما كه در سفرها اين همه ملاقات‌هاي فشرده و برنامه‌هاي مختلف داريد، چه‌طور احساس خستگي نمي‌كنيد؟ شهيد ‌رجايي تبسمي كرد و گفت: كسي خسته مي‌شود كه مزدور است و براي رسيدن به مزد كار مي‌كند. من مزدور نيستم كه احساس خستگي كنم، من مزدم را قبلاً گرفته‌ام. او پرسيد: چه وقت؟ شهيد رجايي گفت: وقتي انقلاب اسلامي ما پيروز شد!».[24]
«يك بار در جلسه‌اي با حضور شهيد رجايي،‌بحث روز قيامت، حساب و كتاب الهي مطرح بود. ايشان گفت:‌ شما در مرحله اول به فكر حساب و كتاب خدا نباشيد! به يك مرحله پايين‌تر فكر كنيد! ببينيد اگر همه شهيدان را خداوند در روز قيامت به صف كند و شما از جلوي آنان بگذريد و آنان به شما بگويند: ‌با اين انقلاب كه ما به دست شما داديم، چه كرديد؟ شما چه جوابي داريد به آنان بدهيد؟ اگر جواب شهيدان را داديد، جواب خدا را هم مي‌توانيد بدهيد!».[25]
«يكي از علما مي‌فرمود: ‌شهيد رجايي با سادگي، تواضع و روحيه مردمي خويش در دوران كوتاه نخست‌وزيري و رياست جمهوري، چنان افتخاري آفريده كه پس از گذشت چهارده قرن از صدر اسلام، دوران پيامبر(ص) و حكومت حضرت علي(ع) اگر بخواهيم الگويي براي حكومت اسلامي در جهان معاصر ارائه بدهيم تنها سند، دولت كريمه شهيد رجايي است».

پی نوشتها :

[18]. روزنامه رسالت، 6/6/1384.
[19]. حسن عسكري‌راد، رمز جاودانگي، ص30.
[20]. همان، ص 32.
[21]. همان، ص 34.
[22]. همان، ص 36.
[23]. همان، ص 44.
[24]. همان، ص 58.
[25]. همان.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

تشکرات از این پست