نقل قول sayyed13737373
سلام به بعضیا، بعضیای منتقد وقتی میان انتقاد میکنند میگند داره تخریب میکنه، بعضیا میان به منتقدین میگن عاملان ایجاد فتنه بعضیای منتقد دیگه تصمیم گرفتن سکوت کنند بعضیا از دست بعضیای دیگه به خاطر بعضی کارا و حرفاشون ناراحت شدند. بعضیا انتقادشون مثل همیشه از سر دلسوزی بود اما بعضیا اومدند چیزای دیگه گفتند بعضی جاها. از بعضیا توقع انتقاد دیگه نداشته باشید چون بعضیا تصمیم به سکوت گرفتند. بعضیا رعایت حریم خصوصی خیلی مهمه. از بعضیا که خیلی بهشون ارادت داریم به خاطر اینکه حرف ما رو گوش می دهند و دلداری می دهند مارو و بسبار بسیار بزرگوار هستند تشکر ویژه میکنیم.
سلام به همه ی بعضی های راسخونی:
وسلامی خاص به شما بعضی راسخون که انتقاد کردی اما این انتقاد شما مربوط به مسائل دیگری است که مورد نظر این حقیر نبود به اطلاع شما بعضی جان می رسانم خدا را شکری از زمانی که در راسخون مشغول بودم در واحد های متعدد به خودم جرائت ندادم و نحواهم داد که اگر کاربر عزیزی نقطه ضعفی از حقیر را به من گوشزد کند به او بگویم که من را تخریب کردی و .......من مطمئنم انتقاد سازنده موجب رشد و تعالی افراد خواهد بود .این انتقاد فرقی ندارد از طرف چه کسی باشد.از طرفی مباحث شما مربوط به جریانات کلی سایت می باشد که هیچ ربطی به سوال حقیر ندارد من از عزیزان خواهش کردم شخص حقیر را مورد اتنقاد قرار بدهند کار ی به مسائل و حرف هایی که رد و بدل شده است ندارم جای گفتگو درمباحث مورد نظر شما در جای دیگری است .از اینکه در این بعضی ها حقیر را مورد انتقاد قرار بدهید تشکر و قدر دانی می نمایم .درضمن فکر نکنید ناراحت شدم از نوع نوشتار شما ابدا ناراحت نشدم و منتظر انتقاد شما بزرگوار در رابطه با خودم هستم صندوق پیام همین کاربری در خدمت شماست و مطمئن باشید با این کار ما را خوشحال می فرمایید .از شما و همه ی بعضی های راسخونی سپاسگزارم.
با سپاس