0

اميد كسب 6 مدال در دووميداني

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

اميد كسب 6 مدال در دووميداني
سه شنبه 7 شهریور 1391  3:25 PM

جام جم آنلاين: ملي‌پوشان دووميداني در شرايطي در لندن به مصاف رقيبانشان مي‌روند كه كادر فني اين تيم بشدت نسبت به كسب نتيجه درخور توجه اميدوار است، طوري كه به گفته بهمن رضايي سرمربي تيم، ملي‌پوشان اين رشته توانايي كسب بيش از شش مدال را دارند.

اعضاي تيم ملي دووميداني جانبازان و معلولان در شرايطي خود را براي بازي‌هاي لندن آماده كردند كه بنا به گفته مسئولان اين ورزش با توجه به تجربه بسيار بالاي ملي‌پوشان، آنها نياز به حضور دائمي مربي نداشتند و در اردوهاي متمركز و غيرمتمركز بخوبي برنامه‌هاي كادر فني را چه در تهران و چه در شهرستان‌ها پيگيري كردند. اين تيم به عنوان يكي از اميدهاي اصلي كسب مدال گام به لندن گذاشته است.

دووميداني ايران يك افتخار ديگر در اين بازي‌ها دارد و آن هم اين‌كه پرچمدار كاروان ورزش كشورمان عبدالرضا جوكار، ملي‌پوش پرتاب نيزه است.

او درباره افتخاراتش به جام‌جم گفت: 18 سال است که عضو تيم دووميدانى جانبازان و معلولان هستم و در اين مدت 34 مدال جهانى، آسيايى و پارالمپيک کسب کرده‌ام. حضور در پارالمپيک‌هاى آتلانتا، سيدنى، آتن و پکن را در کارنامه دارم كه حاصل آن كسب دو مدال طلا، سه برنز و يک نقره از بازى‌هاى پارالمپيک بوده و اميدوارم با کسب مدال طلا در لندن به کار خود در اين دوره از بازى‌ها پايان داده و بازنشسته شوم.

پرتابگر نيزه پارالمپيکى ايران که عنوان کاپيتانى تيم را هم در اختيار دارد، اظهار كرد: ما عملکرد خوبى در بازى‌هاى جايزه بزرگ و برلين داشته‌ايم و نمايندگان ايران رکوردهاى خوبى به ثبت رسانده‌اند. فکر مى‌کنم آماده‌ترين تيم شركت‌كننده در پارالمپيک 2012 لندن باشيم. تيم دووميدانى ايران در طول دو، سه سال گذشته روند آماده‌سازى خيلى خوبى را براي حضور در اين رقابت‌ها پشت سر گذاشته است.

تكتاز: به كسب مدال اميدوارم

يكي از بانواني كه اميد به كسب مدال در پارالمپيك دارد، هاجر تكتاز، پرتابگر وزنه است كه مدال نقره آسيا و برنز جهانى را در كارنامه ورزشي خود دارد. او كه سهميه حضور در لندن را در مسابقه‌هاي جهانى آنتالياى تركيه كسب كرد، درباره وضعيت آمادگي خودش گفت: در شرايط مطلوبي به سر مي‌برم و با توجه به اردوهاي خوبي كه پشت سر گذاشته‌ام، اميدوارانه و براي كسب مدال وزنه را پرتاب خواهم كرد.

اما فرزاد سپهوند ، يكي ديگر از پرتابگران تيم ايران است كه از اميدهاي اصلي كسب مدال محسوب مي‌شود، اگر اين پرتابگر باتجربه كه مدال طلاى رقابت‌هاي جهاني، طلاي بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو و عنوان چهارمي پارالمپيك را در اختيار دارد، در لندن مدال كسب كرد، اصلا تعجب نكنيد. او در اين باره گفت: رقباى من از كشورهاى آمريكا و بريتانيا هستند، اما همه حريفان را جدي مي‌گيرم، چون به دنبال كسب خوشرنگ‌ترين مدال هستم.

اسامي دووميداني‌كاران اعزامي كه در مواد مختلف به مصاف حريفان مي‌روند، به اين شرح است: عبدالرضا جوکار، جواد حرداني، جلال خاکزاديه، مرضيه صدقي، جليل باقري، علي محمد ياري، سلمان آب‌باريکي، محسن کائيدي، کامران شکري، فرزاد سپهوند، مهرداد کرم‌زاده، پيمان نصيري، محمد خالوندي، سيدعرفان حسيني، سجاد نيک‌پرست و هاجر تکتاز.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها