0

تخیلات تبلیغاتی ابلهانه

 
mohammadfakhraei
mohammadfakhraei
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مهر 1390 
تعداد پست ها : 2346
محل سکونت : تهران

پاسخ به:تخیلات تبلیغاتی ابلهانه
دوشنبه 6 شهریور 1391  1:18 PM

آلکس که تنها افسر ارشد باقی مانده است ، فرمانده نیروهای آمریکایی می شود . پس از فرمانده شدن آلکس قصه به دو قسمت تقسیم شده که قسمت اول ادامه نبرد نیروهای دریایی با بیگانگان است ، و قسمت دوم که بسیار بسیار مضحک و احمقانه به کوه نوردی سم همراه با یک جانباز جنگی می پردازد و حذف این قسمت و بلاهت جاری در آن می توانست به بالابردن ارزش فیلم کمک زیادی کند .

فیلمساز هر عنصری را که برای جذب بیننده می توانسته به فیلم افزوده و برای بالابردن فروش فیلم تمام توان خود را به کار بسته است ولی متاسفانه بدلیل استفاده نا بجا از هر عنصر ، تلاش فیلمساز نه تنها کمکی به بالا بردن کیفیت فیلم نکرده ، که از ارزش آن نیز کاسته است . به عنوان مثال استفاده از « ریانا یا همان ریحانا » خواننده معروف در نقش یکی از نیروهای دریایی آمریکا که اساسا حضور او و نقشش کاملا بیهوده و حذف آن نیز به فیلم هیچ لطمه ای نمی زد ؛ یا استفاده فله ای و نابجا از جلوه های بصری که علیرغم کیفیت بالای اجرای آن کمک چندانی به جذابیت فیلم نکرده است .

آخرین کاری که فیلمساز برای پایین آوردن کیفیت فیلم خود انجام داده زمانی ست که آلکس تصمیم می گیرد با یک کشتی جنگی70 ساله که به صورت موزه درآمده همراه با نیروهای بازنشسته ارتش که در کشتی مشغول به کارند ، به جنگ با بیگانگان رود ؛ و این لحظه ای ست که فیلم شعارها و تبلیغات خود برای ارتش آمریکا را به اوج می رساند .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها