جک جدید3
چهارشنبه 8 شهریور 1391 11:15 AM
از عجایب ایران اینه که پژو 206 رو 12 تومن خریدی،
2 سالم استفاده کردی،
پدرشو درآوردی
بعدشم 16 تومن میفروشیش.
تا حالا دقت كردي وقتي لباس سفيد ميپوشي يه لكه سياه بهش ميچسبه.بعد لباس سياه ميپوشي لكه سفيد بر ميداره!!
اصلا دنيا با ما لج كرده!والا!!
قانون2012 مورفي:
موقع كباب درست كردن يا سيگار كشيدن هر طرف كه وايستي دود پيدات ميكنه و مياد طرفت!
(به تجربه ثابت شده ها)
کلاغه روی درخت نشسته بود که روباهه بی اعتنا میاد ردمیشه میره؛ کلاغه به روباهه میگه:هوی...پیشتله...پنیرها!پنیرلیقوان تبریز!نمی خوای سرم گول بمالی پنیرو بگیری؟؟ روباهه میگه:برو دیوانه آخه کی دیده روباه پنیر بخوره؛عمریه ملت سرکارن!
به سلامتي ايرانسل كه بهمون ياد داد قبول كردن بعضي پيشنهادها فقط از اعتبارمون كم ميكنه !!!
گفتم غم تو دارم,گفتا غمت سرآيد گفتم كه ماه من شو,گفتا چرت و پرت بسه ديگه ماشين پاشين چي داري؟ها؟مايه....!!!
معلم به دانش اموزش ميگه با (حالا) جمله بساز دانش اموزشم ميگه حالا يارم بيا دلدارم بيا معلم هم ميگه حالا صفرت ميدم برو ننتو بيار!!
اي كسانيكه پشت فرمان به راننده بغلي فحش ميدهيد و گازش را گرفته در ميرويد ... بدانيد و آگاه باشيد شايد يه كم جلوتر ترافيك باشه!!
من آخرش با یخچال ازدواج می کنم!
وقتی خوشحالی میری در یخچالو وا میکنی!
وقتی ناراحتی میری در یخچالو وا میکنی!
وقتی کسلی میری در یخچالو وا میکنی!
داری با تلفن حرف میزنی میری در یخچالو وا میکنی!
... وقتی نمیدونی چته! میری در یخچال و وا میکنی!و...
آخه موجود اینقدر سنگ صبور !! اینقدر محرم؟ اینقدر با حوصله!!!!!!!
رفتم امتحان گواهينامه سرهنگه ميپرسه اومدي امتحان؟ جرات نكردم بگم پ ن پ از طرف سيا اومدم براي عمليات جاسوسي استخدامت كنم خيلي مودب گفتم بله جناب سرهنگ!!
یه زمانی بود بابام با مادرم دعوا می كرد ...
بابام منو شاهد می گرفت ،بعدش مادرم منو می زد !!!
هر وختم مادرم منو شاهد می گرفت بابام منو میزد ...
یه بار اومدم خلاقیت به خرج بدم گفتم :
من هیچی ندیدیم !!!
جاتون خالی از دوتاشون كتك خوردم !!
تو خونه یه پشه داریم دیگه مقیم شده ، از خودمونه …
امروز که اتاقم رو بعد از چند ماه مرتب کردم دیدمش از در اتاق اومد تو ،
بعد نشناخت ، فک کرد اشتباهی اومده، رفتش بیرون !
اگه سال 2012 رو بر عکس بنویسین میشه ZIOZ
در زبان محلی ساکنان آمریکای مرکزی و جنوبی که شامل اقوام مایا و اینکا میشه معنی این کلمه "نابودي" است !!
جالب بود نه ؟
شما هم نمیدونستین و جایی هم نخونده بودین ؟
نباید هم جایی خونده باشید چون اینو الکی نوشتم بترسونمتون :)))))
تاحالا دقت کردین وقتی کمربند میخرید واسه سایز کمرتون سوراخ نداره.اون همه سوراخ 60 تا سوراخ بازم هیچ کدوم به کمرتون نمیخوره.
تشکر یادتون نره
راسخون هر روز بهتر از دیروز