پاسخ به:حاشيه ديدار پيکان و سپاهان
جمعه 3 شهریور 1391 8:16 AM
از سوي ديگر مجيد بصيرت، مربي پيکان که سالها در تيم سپاهان حضور داشت در پايان اين مسابقه از اظهارنظر در خصوص تيم سپاهان خودداري کرد.
سرپرست پيشين سپاهان با عذرخواهي از خبرنگاران در خصوص دلايل مصاحبه نکردنش به خبرنگار مهر گفت: از روزي که از سپاهان جدا شدم به خاطر اينکه اين تيم قهرمان ليگ بوده و نماينده ايران در آسيا، اصلا در مورد سپاهان صحبتي نکردم و در آينده هم تنها در خصوص تيم پيکان صحبت ميکنم.
وي در خصوص اينکه در ابتداي بازي به سمت نيمکت سپاهان رفت و به مشکلاتش با مرزبان، مربي فعلي زردپوشان اصفهاني پايان داد، تصريح کرد: من تنها به خاطر اينکه آنها ميهمان بودند به سمتشان رفتم و به اعضاي کادر فني سپاهان دست دادم.
بصيرت همچنين گفت: من از ليدرها و تماشاگران تيم پيکان هم تشکر ميکنم که به حرف من توجه کردند و از دقيقه پنج که به سوي آنها رفتم و خواستم عليه سپاهان شعار ندهند به اين مسئله توجه کرده و تا پايان بازي تنها تيم پيکان را تشويق کردند.