0

اموزش اشپزی

 
hibgfuhuighfyo
hibgfuhuighfyo
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1390 
تعداد پست ها : 5607
محل سکونت : سمنان

پاسخ به:اموزش اشپزی
یک شنبه 29 مرداد 1391  4:18 AM

دسر توت فرنگی

 

مواد لازم:

 

2 قاشق مرباخوری

پودر ژلاتین

یك دوم فنجان

آب جوش

4عدد

سفیده تخم مرغ

دو سوم فنجان

پودر شكر

2 قاشق غذاخوری

آبلیمو

یك دوم فنجان

شكر

400 گرم

توت فرنگی

یك فنجان

خامه آماده شده

یك قاشق غذاخوری

پودر پسته

 

طرز تهیه:

توت فرنگی ها را شسته و در مخلوط كن بریزید تا به صورت پوره درآید و یا می توانید آنها را از الك رد كنید تا پوره شود. ژلاتین را در آب جوش حل كنید و یا ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا كاملاً حل شود. سپس شكر، آبلیمو و ژلاتین حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه كنید و ظرف را در كاسه آب و یخ قرار دهید.

در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ را بزنید و كم كم پودر شكر را اضافه كنید تا سفیده كاملاً سفت شود و آن را به تدریج به پوره توت فرنگی كه در آب یخ قرار دارد، اضافه كنید. آن را به آرامی هم بزنید و در ظرف مخصوص ژله بریزید. سطح آن را با كاردك صاف كرده و مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر آماده شود.

پس از حاضر شدن دسر توت فرنگی آن را در ظرف برگردانید و بعد روی و اطراف آن  را با خامه، چند عدد توت فرنگی و پودر پسته تزئین كنید.

به رنگ سبز

سبز باشیم

 

 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها