0

اخبار قرآنی 27 مرداد

 
peymangb
peymangb
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 967
محل سکونت : azarbayjan gharbi

پاسخ به:اخبار قرآنی 27 مرداد
شنبه 28 مرداد 1391  1:48 AM

توسط مهدالرضا آستان قدس صورت گرفت؛
برگزاری 7 كارگاه آموزشی در هفتمين نمايشگاه قرآن و عترت مشهد

نمایندگی آستان قدس رضوی: مهدالرضا(ع) آستان قدس رضوی با ارايه 7 كارگاه آموزشی در هفتمين نمايشگاه قرآن و عترت مشهد پذيرای كودكان است.

مريم نوری، مسئول مهدالرضا(ع) آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با اشاره به طرح‌های اجرايی و برنامه‌های محتوايی كارگاه مهدالرضا(ع) آستان قدس رضوی گفت: مهدالرضا(ع) آستان قدس رضوی با ارايه 7 كارگاه آداب زيارت، روخوانی، امام‌شناسی، نمايش، نيايش، ‌كاردستی و فعاليت گروهی پذيرای كودكان در تالار بهار است.

وی افزود: به ما آموزش داده‌اند كه در مشاهد متبركه و عتبات عاليات چه انجام دهيم و چه بگوييد؟! و ما سعی كرديم كه كودكان را هم به همان نقطه برسانيم اما با گويشی كودكانه و تصاويری جذاب، زايران كوچك را رضا دوست كنيم.

مسئول مهدالرضا(ع) آستان قدس رضوی ادامه داد: ساخت ماكت سقاخانه به همراه كودكان در حالت‌های مختلف كه نشانگر آداب زيارت به صورت عينی است از نمونه طرح‌های اجرايی جديد در اين نمايشگاه، در كارگاه آداب زيارت خواهد بود.

نوری به كارگاه روخوانی اشاره كرد و افزود: در كنار ديگر مخاطبان و بازديدكنندگان كودك دختر و پسر در نمايشگاه قرآن و عترت، فراگيران و نوآموزان مهدالرضا(ع) از جمله مدعوين اين كارگاه هستند كه صفحاتی از كلام‌الله مجيد را به صورت ترتيل و با رعايت نكات تجويدی قرائت می‌كنند.

وی پرداختن به حكايت‌های زيبا و دلنشين سيره الهی و معصومين(ع) بر طبق ايام هفته را از جمله برنامه‌های جذاب كارگاه آموزشی امام‌شناسی بيان كرد و ادامه داد: قصه امام رضا(ع) همراه با پازل و اجرای برنامه از زبان كودكان قصه‌گو برای كودكان مخاطب از برنامه‌های اين كارگاه است كه شيرينی پيام‌های تربيتی را با لطافت به كام مخاطبان كوچك می‌چشاند.

مسئول مهدالرضا(ع) آستان قدس رضوی با اشاره به كارگاه نيايش، ‌اذعان كرد: آموزش مراحل وضو و اركان نماز همراه با تابلوهای تصويری به صورت قصه و شعر و بازی، شناخت قبله همراه با ماكت، گزيده‌ای از نهج‌البلاغه و دانستنی‌های قرآنی و خداشناسی از جمله برنامه‌های اين كارگاه است.

نوری با بيان اينكه اهميت دادن اسلام به بازی كودكان ما را بر آن داشت از بازی‌ها و فعاليت‌های گروهی كه باعث رشد و تحول جنبه‌های وجودی كودكان می‌شود بهره جوييم،‌ تصريح كرد: از جمله بازی‌های قرآنی با هدف آموزش آيات و احاديث كاربردی مثل راهيابی حرم مطهر، پازل گردان آيات، مثل خدا شويم و سازه‌های اسلامی از برنامه‌های اجرايی در اين كارگاه است.

وی به اجرای نمايش عروسكی، اجرای نمايش سايه‌ای و تئاتر كودك در كارگاه نمايش اشاره كرد و گفت: در اين كارگاه نمايش‌های كودكانه و زيبا، آموزش‌های ارزشمندی ارائه شد که در زمانی كوتاه و با كمترين هزينه، عميق‌ترين تاثيرهای آموزشی را همراه با لذت در كودكان پديد آورد.

مسئول مهدالرضا(ع) آستان قدس رضوی در پايان از برپايی كارگاه كاردستی در غرفه مهدالرضا(ع) آستان قدس رضوی سخن گفت و ابراز كرد: ساخت كاردستی‌های ساده و جذاب كه با آموزش ساخت توسط مربيان باعث خودباوری و افزايش اعتماد به نفس و خلاقيت در كودكان می‌شود از جمله برنامه‌هايی است كه مخاطب بسيار را به خود اختصاص داده است.

peymangb

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها