ماهي سرخ شده با سس سير
جمعه 27 مرداد 1391 11:20 PM
مواد لازم :
ماهي 500 گرم
آرد سفيد 0.75 فنجان
آرد ذرت 0.4 فنجان
سفيده تخم مرغ 2 عدد
روغن 0.5 فنجان
آب 1 فنجان
شكر 0.25 فنجان
نمك 1 قاشق مرباخوري
سركه 1 قاشق سوپخوري
فلفل 0.5 قاشق مرباخوري
سير 0.25 عدد
رنگ غذائي 0.25 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
استخوانهاي ماهي را جدا كرده و ان را از وسط ببريد . آرد ساده و آرد ذرت را در كاسه اي الك كرده و وسط آن را گود كنيد . سفيده تخم مرغها و روغن را به ان افزوده و بهم بزنيد سپس كم كم آب را اضافه كرده بهم بزنيد تا خمير نرمي حاصل شود , روغن را در ماهيتابه داغ كرده و قطعات ماهي را به خمير آغشته نماييد و در ماهيتابه سرخ كرده سپس خارج كنيد. سس قرمز را در ماهيتابه گرم كنيد و ماهيها را به ان افزوده و مخلوط كنيد تا گرم شوند و سرو نماييد .
طرز تهيه سس قرمز :
شكر , نمك , سركه , پودر فلفل و سير را در قابلمه اي به هم مخلوط كرده و مخلوط آرد ذرت , آب و رنگ غذا را به آن بيفزاييد و بهم بزنيد تا سس بجوشد و غليظ شود و قبل از استفاده آن را صاف كنيد