رولت تخم مرغ با سس گشنيز
جمعه 27 مرداد 1391 11:19 PM
مواد لازم :
گوشت سينه مرغ بدون پوس 500 گرم
پياز سبز خرد شده 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 4 عدد
آب 3 قاشق سوپخوري
اسفناج 120 گرم
روغن 0.5 فنجان
آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
آب مرغ 2 فنجان
گشنيز 1 قاشق سوپخوري
آرد ذرت 3 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
اين رولتها را مي توانيد چند ساعت قبل از زمان پخت آنها آماده نماييد .
مرغ را بمدت 30 دقيقه در آبليمو بخوابانيد سپس آن را ريز خرد كرده يا در مخلوط كن بريزيد تا نرم شود و پيازچه را بيافزاييد , تخم مرغها و اب را در كاسه اي با چنگال بهم بزنيد . روغن را در ماهيتابه گرم كرده و به اندازه كافي از مخلوط تخم مرغ در آن بريزيد تا بصورت املت به قطر 12 سانتي متر شود . ماهيتابه را بچرخانيد تا املت تا آنجا كه كه ممكن است گرد شود و آن را بپزيد تا سفت شود سپس از ماهيتابه خارج كرده و اين عمل را با باقي مخلوط تخم مرغ تكرار كنيد و شش تا هشت املت گرد درست كنيد .
ساقه اسفناجها را جدا كرده و برگ آنها را در قابلمه آبجوش فرو كرده و بلافاصله آبكش كنيد. برگهاي اسفناج را روي املتها پهن كرده و اطراف آنها را مرتب كنيد بطوريكه متناسب با پهناي املتها شوند سپس مخلوط مرغ را روي آنها ريخته و محكم بچينيد . سه پايه فلزي را در ماهيتابه قرار داده و اب كافي در آن بريزيد تا حدود يك سانتي متر بالاي سه پايه قرار بگيرد و ان را بجوشانيد. بشقاب را روي سه پايه قرار داده و درب ماهيتابه را گذاشته تا بمدت ده دقيقه با بختر بپزد , رولتها را با سس گشنيز سرو نماييد .
طرز تهيه سس گشنيز :
آب مرغ و گشنيز را در قابلمه اي ريخته و بجوشانيد سپس شعله زير آن را كم كرده و درب قابلمه را برداشته تا بمدت 5 دقيقه با حرارت ملايم بپزد , آب آن را صاف كنيد و گشنيز ها را جدا كرده و مجددا آب آن را داخل قابلمه بريزيد و مخلوط آب و آرد ذرت را افزوده و مرتب بهم بزنيد تا سس بجوشد و غليظ شود .