نماینده اهر و هریس در مجلس خواستار رسیدگی به وضع بهداشتی مناطق زلزله زده شد
پنج شنبه 26 مرداد 1391 3:35 PM
|
عباس فلاحی باباجان، روز پنج شنبه در جلسه بررسی مشكلات بهداشتی مناطق زلزله زده اهر افزود: نظافت و مسایل بهداشتی روستاها باید با جدیت پیگیری شود تا از بروز برخی مشكلات و سرایت برخی بیماریها در بین زلزلهزدگان جلوگیری به عمل آید.
وی بیان كرد: ما انتظار داریم با برنامه ریزی مناسب مسوولان، مردم آسیب دیده منطقه بتوانند از امكانات موجود استفاده كنند.
فرماندار اهر نیز در این نشست گفت:انتظار داریم معاونت بهداشتی دانشگاه در حوزه بهداشت همانند امداد و درمان با تمام قوا وارد عمل شود و از شیوع بیماری های عفونی و واگیر در منطقه جلوگیری كند.
رضا صدیقی افزود:باپیگیری های انجام شده بزودی سرویس های بهداشتی و حمام سیار آماده در منطقه تعبیه خواهد شد تا همراه با بحث جمع آوری مرتب زباله و احشام تلف شده زمینه برای ایجاد محیطی سالم و بهداشتی فراهم شود.
وی همكاری نهادها را در مدیریت بحران استان آذربایجان شرقی، رضایت بخش اعلام كرد و افزود : این همكاریها باعث تسریع در عملیات امداد رسانی شد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی تبریز نیز گفت: جمع آوری مصدومان حادثه در هشت ساعت اول تمام شد اما در زمینه ایجاد فضای بهداشتی لازم و مقابله با شیوع بیماری ها نیازمند حمایت مسوولان امر در رفع مشكلات هستیم.
علیرضا یعقوبی افزود:دركنار استقرار گروه مراكز بهداشتی شامل پزشك، ماما، كارشناس بهداشت محیط و بهورز در تمام مناطق زلزله زده برای معاینه مستمر زلزلهزدگان و رسیدگی به امور بهداشتی آنها كه توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی تبریز انجام خواهد گرفت، لازم است مسوولان نسبت به بازسازی و بهسازی چشمهها، تعبیه حمام و سرویس بهداشتی و جمع آوری احشام تلف شده اقدامات لازم را به عمل آورند.
وی گفت:با استقرار پزشك در 180 چادر كه در مناطق زلزله زده ایجاد كرده ایم، خدمات درمانی رایگان به بازماندگان زلزله ارایه می شود.
قائم مقام وزیر بهداشت در آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به آسیب كلی وارد آمده به بیمارستان هریس و تعطیلی كامل آن، از نماینده و مسوولان شهرستان هریس خواست سریع محل مناسب دیگری برای ارایه خدمات درمانی به مردم منطقه آماده كنند.
عصر روز شنبه بیست و یكم مرداد 91 دو زمین لرزه به بزرگی شش و دو دهم ریشتر و شش ریشتر، شهرستانهای اهر، ورزقان و هریس در آذربایجان شرقی را لرزاند.
این سه شهرستان به ترتیب با 150 و 50 و 62 هزار نفر جمعیت در 116، 97 و 110 كیلومتری شمال شرقی تبریز مركز استان آذربایجان شرقی قرار دارند.
در جریان این زمین لرزه ها 306 نفر از مردم این منطقه جان باختند و بیش از دو هزار نفر نیز مصدوم شدند. ك/2
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...