0

درباره امام زمان (عج) بنویسید

aria2001
aria2001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 110

پاسخ به: درباره امام زمان (عج) بنویسید
پنج شنبه 24 دی 1394  10:54 PM

گفتم: که روی خوبت از من چرا نهان است                                             گفتا:توخود حجابی ورنه رخم عیان                                                                                                                                        گفتم :که از که پرسم جانا نشان کویت                                                   گفتا:نشان چه پرسی ان کوی بی نشان است                                                                                                                              گفتم: مرا غم تو خوش تر ز شادمانی                                                    گفتا: که در راه ما غم نیز شادمان است                                                                                                                                    گفتم: که سوخت جانم از اتش نهانم                                                      گفت: ان که سوخت ، اورا، کی ناله، یا فغان است                                                                                                                      گفتم «فیض» بپذیر، این جان که دارد                                                  گفتا: نگاه دارش ، غم خانه ی تو جان است                                                                                                                                این شعر به نام «شوق مهدی (عج)» از فیض کاشانی است به نظر من این عشق شاعر را به امام نشان می دهد                                                                                                    

تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها