سوپ خامهای اسفناج
پنج شنبه 26 مرداد 1391 2:43 AM
یكی از خوشمزهترین سوپهای زمستانی در كشور مجارستان، سوپ خامهای اسفناج است و همانطور كه از نام آن پیداست، مواد اولیه آن را اسفناج و خامه تشكیل میدهد.
البته گاهی اوقات زرده تخممرغ را نیز به مواد داخل آن اضافه میكنند.
مواد لازم برای 4 نفر:
500 گرم برگ اسفناج
5 پیمانه آب
2 عدد پیاز (ریز خرد شود)
25 گرم یا 2 قاشق سوپخوری كره
3 قاشق سوپخوری آرد سفید
یك پیمانه خامه
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
2 عدد تخممرغ پخته برای تزئین
طرز تهیه:
1 – آب را در قابلمهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه كنید و مدت 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا بپزد.
2 – برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بیرون آورید و در دستگاه خردكن یا غذاساز آن را به پوره تبدیل كنید. قابلمه حاوی آب را نیز كنار بگذارید.
3 – كره را داخل تابهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
حالا پیازداغ را از روی اجاق بردارید و پس از اضافه كردن آرد، دوباره روی شعله اجاق گاز به مدت یك الی دو دقیقه حرارت دهید تا آرد نیز سرخ شود.
4 – مخلوط پیازداغ و آرد سرخشده را به آبی كه اسفناج در آن پخته شده است، بیفزایید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا دوباره به جوش آمده و كمی غلیظ شود.
5- سپس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه كرده و مدتی حرارت دهید تا سوپ جا بیفتد و غلظت مناسبی پیدا كند.
6- در این فاصله، نمك و فلفل مورد نیاز را به سوپ اضافه كنید.
7- در ضمن، تخممرغها را هم در قابلمه كوچكی آبپز كنید. در پایان، سوپ را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و تخممرغهای پخته را هم با چاقو به دو نیم كرده و روی سوپ قرار دهید.