0

يك تورم اعجاب انگيز

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

يك تورم اعجاب انگيز
شنبه 21 مرداد 1391  11:16 AM

كري دودز ول دختر جواني است كه در حالت معمول داراي اندامي متناسب است‏، اما شكم او پس از خوردن غذا به قدري متورم مي شود كه كساني كه او را نمي شناسند گمان مي كنند باردار است.

اين دختر 23 ‏ از حدود 10 سال پيش دچار اين مشكل شده و پزشكان نيز در درمان وي و يا حتي كشف علت بيماري وي موفقيتي نداشته اند.

البته طي اين سال ها آزمايشات گوناگوني براي تشخيص علت بيماري او صورت گرفته اما هيچ يك نتيجه بخش نبوده اند. خود او در اين زمينه مي گويد ‏، پزشكاني كه مرا معاينه كرده اند كاملا گيج شده اند . آنها تشخيص هاي مختلفي را مطرح كردند و انواع آزمايشات را روي من انجام دادند‏ اما آخر فقط گفتند كه اين مشكل چيزي نيست كه امكان زندگي را از تو سلب كند و بهتر است با آن كنار بيايي.

وي در مورد چگونگي بروز مشكل گفت ‏، تا زماني كه چيزي نخورده باشم مشكلي نيست. اما معمولا 15 دقيق پس از خوردن غذا شكمم به شدت متورم شده و جلو مي آيد و چند ساعت طول مي كشد تا به حالت عادي برگردد. تا حالا بارها اتفاق افتاده كه مردم با ديدن شكمم از زمان به دنيا آمدن بچه سوال مي كنند و من در جواب مي گويم بچه ام يك پرس غذاي اشتها برانگيز بوده. البته بروز اين حالت هميشگي نيست. اما معمولا سه تا چهار بار در هفته با اين مشكل مواجه مي شوم.

به همين دليل اگر بخواهم به رستوران بروم حتما لباس راحت و گشاد مي پوشم . تازگي ها به اين فكر افتاده ام كه چند سري شلوار جين استرچ مخصوص بارداري بخرم . چون شلوارهاي معمولي واقعا هنگام جلو آمدن شكمم ‏، غير قابل تحمل مي شوند

.

وي در مورد سابقه شروع بيماريش مي گويد، اين مشكل از سنين بلوغم شروع شد. اوايل خيلي خفيف تر بود اما به تدريج شدت يافت. من به تجربه دريافتم كه برخي غذاها در تشديد اين عارضه موثرند و حتي مدتي سعي كردم آنها را از رژيم غذايي حذف كنم. مثلا تا مدتها گياهخوار بودم. گوشت و لبنيات را به كلي از رژيم غذايي حذف كرده بودم . اما خوب اين مشكل باز گاهگاهي بروز مي كرد ضمن اينكه از غذا لذت نمي بردم. به همين خاطر ترجيح دادم كه رژيم غذاييم را محدود نكنم.

خوشبختانه اين مشكل با درد همراه نيست. ضمن اينكه رژيم غذايي تاثير چنداني بر آن ندارد. پس چرا خودم را با رژيم غذايي عذاب بدهم؟

منبع : daily mail

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها