0

اخبار قرآنی 20 مرداد

 
peymangb
peymangb
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 967
محل سکونت : azarbayjan gharbi

پاسخ به:اخبار قرآنی 20 مرداد
شنبه 21 مرداد 1391  1:35 AM

آيت‌الله خاتمی:
حضرت علی(ع) به قله ارزش‌های انسانی رسيده بود

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت تهران با بيان اينكه هر مكتبی برای خود دارای نظامی ارزشی است، عنوان كرد: زمانی كه به قله اين شاخص‌ها می‌نگريم، حضرت علی(ع) به اين قله ارزش‌های انسانی رسيده و جان نثار دين بود.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، مراسم دومين شب از شب‌های پر فضيلت قدر مصادف با شهادت مولای متقيان و پيشوای شيعيان جهان، حضرت علی(ع) با حضور جمع كثيری از زائران و مجاوران در آستان مقدس حضرت عبدالعظيم الحسنی(ع) برگزار شد.

در مراسم احيای شب بيست و يكم ماه مبارك رمضان چشم‌های بيدار و بارانی زائران و مجاوران حرم مطهر از كودك و جوان و پير در سوگ مولای متقيان اشك غم باريد و همنوا با فرزندان داغديده آن شاه مردان ناله و مويه كرد.

آيت‌الله سيد احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در اين مراسم طی سخنانی حضور گسترده مردم در مراسمات مذهبی را ناشی از دست نخورده باقی ماندن سرمايه محبت اهل بيت(ع) در طوفان تهاجم‌ها ارزيابی كرد و افزود: ماه رمضان قطعه‌ای از بهشت، قلب رمضان شب قدر و قلب ليالی قدر شب‌های 21 و 23 است.

وی با بيان اينكه هر مكتبی برای خود دارای نظامی ارزشی است به شاخص‌های مكتب اسلام پرداخت و گفت: نخستين شاخص در مورد انسان‌ها تقوا است، هر كه حرمتش برای خداوند بيشتر باشد جايگاهش نيز بيشتر خواهد شد.

آيت‌الله خاتمی از ارزش جهاد و سابقه در دين نيز سخن به ميان آورد و افزود: افرادی كه به اين دو مهم نيز توجه داشته باشند مقامشان نيز در قياس ديگران بالاتر خواهد بود ولی از سوی تمامی اين ارزش‌ها در كلمه گذشت خلاصه می‌شود.

 امام جمعه موقت تهران
ماه رمضان قطعه‌ای از بهشت، قلب رمضان شب قدر، و قلب ليالی قدر شب‌های 21 و 23 است، در ليالی قدر كشور عزاخانه‌ای فردی كه پس از شهادتش انسانيت و عدالت يتيم شد، به واقع كه تاريخ اسلام قهرمانی همچون حضرت علی(ع) نمی‌شناسد

اين عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبری تاكيد كرد: زمانی كه به قله اين شاخص‌ها می‌نگريم، حضرت علی(ع) به اين قله ارزش‌های انسانی رسيده و جان نثار دين بود.

وی ادامه داد: از ابتدای 6 سالگی حضرت علی(ع) و از زمانی كه به خانه پيامبر(ص) مراجعه می‌كرد فدايی ايشان بوده و در زمان بعثت نيز به عنوان نخستين فرد با ايشان بيعت كردند؛ از ابتدا تا انتهای دوره هجرت نيز كه با جنگ همراه بود، در تمامی نبردهای پيامبر فداكار و علمدار ميدان حضرت علی(ع) بود.

آيت‌الله خاتمی با بيان اينكه عرفان واقعی را بايد در حضرت علی(ع) ديد عنوان كرد: عرفان واقعی انزوا و گوشه‌گيری نيست و جوانان بايد مراقب عرفان‌های كاذب باشند، هم‌اكنون برخی افراد در تلاشند عرفان‌های تقلبی را در اختيار جوانان قرار دهند.

اين عضو هيئت رئيسه مجلس خبرگان رهبری با بيان اينكه امروز مكتب اسلام در نزد ما امانت است ابراز كرد: در ليالی قدر كشور عزاخانه‌ فردی كه پس از شهادتش انسانيت و عدالت يتيم شد می‌گردد و به واقع كه تاريخ اسلام قهرمانی همچون حضرت علی(ع) نمی‌شناسد.

آيت‌الله سيد احمد خاتمی پس از سخنرانی، مراسم احياء را در حرم مطهر برگزار كرد و زائران و مجاوران آستان مقدس حضرت عبدالعظيم الحسنی عليه‌السلام كه صفوف آن‌ها تا خيابان‌ها و ميادين اطراف حرم مطهر نيز كشيده شده بود، با سر گرفتن قرآن و مناجات با پروردگار متعال، حال و هوای خاصی از معنويت را به مراسم احيای شب بيست و يكم ماه مبارك رمضان بخشيدند.

همچنين در اين آيين آياتی از قرآن كريم توسط احمد ابوالقاسمی قاری ممتاز و بين‌المللی تلاوت و همچنين دعای جوشن كبير توسط سعيد طوسی و محمدرضا غلامرضازاده قرائت و سپس علی رضوانفر مداح اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام به مرثيه سرايی پرداخت.

peymangb

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها