0

ايران سلاح اتمي نمي سازد

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

ايران سلاح اتمي نمي سازد
جمعه 20 مرداد 1391  6:23 PM

جام جم آنلاين: یک مقام امنیت ملی آمریکا جنجال رسانه‌ای رسانه‌های صهیونیستی درباره پیشرفت‌های تسلیحات اتمی ایران را رد کرد و گفت: ایران درآستانه دستیابی به سلاح اتمی قرار ندارد.

ین خبر در حالی منتشر می‌شود که روز گذشته رسانه‌های صهیونیستی ادعا کردند باراک اوباما گزارشی از «برآورد‌های اطلاعات ملی» آمریکا دریافت کرده که موجب شده است نظر این کشور درباره برنامه هسته‌ای ایران کاملاً با نظر مقامات رژیم صهیونیستی مشابه شود.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی ادعا کرده بودند این گزارش از «برآوردهای اطلاعات ملّی» آمریکا از پیشرفت‌های «مهم» و «شگفت‌انگیز» ایران در مسیر دستیابی به سلاح‌های اتمی پرده بر می‌داشت.

پس از این اخبار رسانه‌های رژیم صهیونیستی، «ایهود باراک»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مصاحبه با رادیو اسرائیل گفت گزارش جدیدی که باراک اوباما دریافت کرده است احتمالاً چیزی فراتر از گزارش «برآوردهای اطلاعات ملّی» است.

دعوت براي كانديداتوري خاتمي

جمعي از اعضاي مجمع نمايندگان ادوار و شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات، در ديدار با سيدمحمد خاتمي، از وي براي كانديداتوري در انتخابات آينده رياست جمهوري دعوت كردند.

محمد محمدرضايي از نمايندگان ادوار مجلس، با اعلام اين خبر گفت: در روز سه شنبه نشستي با حضور اعضاي شوراي مركزي مجمع نمايندگان ادوار و نمايندگاني از شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در محل دفتر سيدمحمد خاتمي برگزار شد كه در آن، چگونگي حضور يا عدم حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات آتي مورد بررسي قرار گرفت.

وي افزود: در جلسه اخير حاضران عمدتا شرايط كشور را براي حضور سيدمحمد خاتمي در انتخابات آينده به عنوان تنها كانديداي اصلاح‌طلبان كه مي‌تواند اجماع و اتفاق نظري بين آنها به وجود بياورد، مهيا مي‌ديدند.

کمک علني انگلیس به تروريستها

در حالی که بحران سوریه با کمکهای نظامی به مخالفان تشدید شده است، وزیر خارجه انگلیس از کمک پنج میلیون پوندی دولت لندن به گروه تروريستي موسوم به ارتش آزاد سوریه خبر داد.

به گزارش بی بی سی فارسي ، "ویلیام هیگ" اعلام کرد: کمکهای مالی به ارتش آزاد سوریه در راستای تهیه تجهیزات مخابراتی و مواد دارویی صورت می پذیرد.

البته وزیر خارجه انگلیس در ادامه با ادعای حمایت از دموکراسی در سوریه، مدعی شد: سیاست دولت انگلیس درباره سوریه تغییری نکرده و ما اقدامی در زمینه کمک تسلیحاتی به ارتش آزاد سوریه انجام نداده ایم.

منطقه پرواز ممنوع

یک مقام ارشد کاخ سفید اعلام کرد که احتمال اعلام منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه منتفی نیست و این کار ممکن است انجام بشود.

رویترز نوشت: جان برنان، مشاور ارشد کاخ سفید در امور ضدتروریستی احتمال برقرای منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه را رد نکرد و گفت که خود او نیز از رئیس جمهوری آمریکا نخواسته است که از هیچ گزینه‌ای علیه حکومت سوریه صرف‌نظر نشود.

سخنان برمن در شرایطی است که کاخ سفید این روزها بر پشتیبانی خود از مخالفان حکومت سوریه افزوده است و در حال برنامه‌ریزی برای دوران پس از بشار اسد است.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها