پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر 20 مرداد 91
جمعه 20 مرداد 1391 2:22 PM
خبرگزاری فارس: کارگردان نمایش «روشان» با اشاره به اینکه تاخیر در اعلام نظر شورای حمایت اجرای نمایشش را با مشکل مواجه کرده است، گفت: دیر جواب دادن شورای حمایت ممکن است باعث از دست دادن سالن تئاتر شهر شود.

«فریدون محرابی» کارگردان نمایش «روشان» در گفتوگو با خبرنگار تئاتر فارس درخصوص اجرای عمومی نمایش «روشان» در تئاتر شهر اظهار داشت: متن نمایش در حال حاضر شورای نظارت و ارزشیابی را سپری کرده اما زمان اجراها با تاخیر مواجه است زیرا نظر شورای حمایت هنوز صادر نشده است. فعلا خودم هم نمیدانم که چه میشود؟ فقط امیدوارم شورای حمایت پاسخ خود را هر چه زودتر بدهد تا ما بدانیم که باید کار کنیم یا خیر.
وی در پاسخ به این سوال که آیا «روشان» در اجرای عمومی نسبت به اجرایش در جشنواره تئاتر فجر دست خوش تغییرات میشود یا خیر، گفت: تغییرات خاصی در نمایش نسبت به اجرا در سیامین جشنواره تئاتر فجر نمیدهم اما عین آن را هم کار نمیکنم. طبیعتا خیلی از میزانسنها تغییر کرده، فضای کار در برخی جاها تغییر کرده زیرا کار دوباره بازنویسی شده است.
محرابی تصریح کرد: متن به شورای حمایت رفته است و تا شورای حمایت نظر ندهد ما نمیتوانیم تمرین کنیم، به همین دلیل فعلا تمریناتمان را متوقف کردم.
این بازیگر و کارگردان تئاتر با اشاره به بروکراسی ناهموار در اخذ مجوز و دریافت بودجه برای اجرا، افزود: این مسئلهای است که من نمیفهمم. ما در بدترین دوران تئاتری به سر میبریم، شرایط به گونهای است که انگار تصمیمگیریها مخدوش است، زیرا کاری که در جشنواره بینالمللی فجر اجرا رفته، به طور طبیعی یک سری مراحل را گذرانده تا موفق به حضور در جشنواره شده است. ما برای اجرای عمومی با مدیر تئاتر شهر هماهنگ میکنیم، بعد متن در ایستگاه شورای نظارت گیر میکند. یک هفته مکث میکنیم، عبور میکند و حالا رفتیم به شورای بزرگی به نام حمایت، حالا آیا متن را بخوانند یا نخوانند؟ آیا صلاح بدانند یا ندانند؟ طبیعتا تئاتر شهر نمیتواند منتظر ما بماند.
بازیگر نمایش «تراس» بیان داشت: مورد بعد اینکه من نمیتوانم با 10 روز تمرین، کارم را ببندم؛ هر چند برای جشنواره سه ماه تمرین کردیم. به هر حال الان نیاز به یک زمان دارم برای یک تمرین خوب و شرافتمندانه. همه این مسائل باعث میشود تا من سالن تئاتر شهر در شهریورماه را با تمام همکاریهای مدیریت تئاتر شهر، از دست بدهم زیرا هنوز جواب شورای حمایت نیامده است.
به گزارش فارس نمایش «روشان» نوشته سیاوش پاکراه و کارگردانی فریدون محرابی است.
در این اثر نمایشی بهرام ابراهیمی، نگار عابدی، سیروس همتی، کیوان خان بیگی و فریدون محرابی به ایفای نقش میپردازند.
«روشان» روایت پزشکی است که در دوران جنگ عاشق یک دختر کرد میشود و ...
انتهای پیام/ی