0

اخبار قرآنی 18 مرداد ماه91

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 18 مرداد ماه91
چهارشنبه 18 مرداد 1391  10:11 PM

توجه و تعمیق زیارت هدف تشکیل کارگروه زیارت است

گروه فرهنگ و هنر: معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی با بيان اينكه تعميق زيارت و توجه به نيازهای فرهنگی زائر هدف كارگروه زيارت است، افزود: در سال جاری 80 ميليارد تومان اعتبار برای طرح زيارت اختصاص يافته است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، رضا عبدالملكی، معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی، عصر ديروز، 17 مرداد در نشست خبری كه به مناسبت روز خبرنگار و با موضوع تشريح روند تحقق مصوبات سفرهای استانی، بودجه زيارت و محورهای مرتبط با وظائف حوزه در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، ضمن تبريك اين روز اظهار كرد: خبرنگاران وظيفه‌ای خطير و ارزشمند در جامعه دارند و در رساندن مطالبات و دغدغه‌های مردم به مسئولان و دفاع از حقوق مردم نقش تاثیرگذاری ایفا می‌کنند.

وی با بيان اينكه امروز تمام كسانی‎‌كه حلقه خدمتگزاری به دست آنهاست، قدردان فعاليت اصحاب رسانه هستند، بيان كرد: هيچ چيز در دنيا مهم‎تر از حق مردم نيست که خداوند بارها در كتاب خود به حق مردم اشاره كرده بنابراین همه ما روزی‎خور سفره مردم هستيم و كسی كه روزی‌خور است، بايد پاسخگو باشد.

معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به موضوعات جلسه، در خصوص بحث زيارت اظهار كرد: طی جلسه‌ای با حضور رئيس جمهور، موضوع زيارت به عنوان يك طرح مطالعاتی مطرح شد که محمدزاده، استاندار سابق آن را پيگيری کرد تا اين موضوع جنبه قانونی دست یافت.

وی گفت: تا قبل از اين جلسه، عامل منسجم و بهم پيوسته‌ كه فضای يكپارچه‌ای را طراحی كند، وجود نداشت و كارهای پژوهشی كه طی يك سال و نيم گذشته انجام شده، طرح زيارت را به يك انسجام رسانده است.

عبدالملكی با بيان اينكه تعميق زيارت و توجه به نيازهای فرهنگی زائر هدف كارگروه زيارت است، افزود: 80 ميليارد تومان اعتبار برای طرح زيارت اختصاص يافته است که بسياری از اقدامات آن زيرساختی است.

معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی با اشاره به درخواست آيت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه مشهد در خصوص تشكيل كارگروه زيارت در داخل استان خراسان رضوی، تصريح كرد: با رياست استاندار و اعضای استانی كارگروه زيارت در داخل استان تشكيل خواهد شد.

وی افزود: كارگروه ملی زيارت شامل شهرهای قم، شيراز و مشهد به دبيری استاندار خراسان رضوی است که اين كارگروه جدا از كارگروه استانی است و رويكرد آن سياست‌گذاری برای كل كشور است.

عبدالملكی با بيان اين‌كه هيچ جا بهتر از مشهد برای تشكيل كارگروه زيارت نيست، ادامه داد: فاز اول طرح زيارت آماده و قابل ارائه است چون در طرح زيارت به دنبال بحث‌های محتوايی هستيم تا طرح‌های زيارت به محتوا در لايه‌های مختلف تبدیل شود.

وی گفت: اين كار آغاز شده ولی بايد انسجامی بين تبليغات شهری، پياده‌روهای شهری، خيابان‌های شهر امام رضا(ع) و ... و تفاوتی با خيابان‌های تهران باشد که در این خصوص شاخص‌های مبتنی بر فرهنگ رضوی به عنوان ساختار انتخاب شده است.

عبدالملكی با بيان اينكه بحث سوغات زائر از طرح‌هايی است كه در طرح زيارت در حال بررسی است، افزود: در حال حاضر سالانه شهر مشهد از سوغات زائران درآمد ميليارد دلاری دارد و برای استفاده از اين درآمد نيز پروژه‌هايی در طرح فوق با استفاده از مشورت كارشناسان زبده و اهل فن در اين حوزه تعریف شده است.

معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به اينكه مهر و تسبيح از چين وارد مشهد می شود، ما بايد تلاش كنیم تا محصولاتی نظير نبات، زرشك، زعفران و ... استان جایگزین شود.

معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در حوزه مبادی راه‎آهن، فرودگاه و جاده‌ای نيز بايد مكانی با عنوان محل اقامت موقت برای زائران در نظر گرفته شود كه طرح ميقات الرضا(ع) در همين راستا به منظور آشنا کردن زائر با فرهنگ رضوی و زيارت اجرایی می‌شود.

عبدالملكی با بیان این‌که طرح زيارت طرح قابل دفاعی است ولی ايرادهايی دارد اما نبايد در اين كار عجله كنيم، گفت: فضای فرهنگی و اطلاع‌رسانی رسانه و فضای حضوری رسانه در بين مردم با كمك عناصر اجرايی می‌تواند شفاف‌سازی در امور را برای مردم به ارمغان بياورد.

معاون توسعه مديريت و منابع انسانی استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به مصوبات سفرهای هيات دولت به استان اشاره افزود: اگر سفرهای استانی هيات دولت انجام نمی‌شد، بايد برای يك خط مصوبه چندين سال منتظر می‌مانديم.

عبدالملكی با بيان اينكه در حدود 80 درصد كل مصوبات دولت در استان اجرايی شده است، بيان كرد: مصوبات سفرهای دولت توانست در فضای فرهنگی، اجتماعی، زيرساختی و اقتصادی استان تحول ايجاد كند.

                                                      

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها