پاسخ به:اخبار قرآنی 18 مرداد ماه91
چهارشنبه 18 مرداد 1391 9:22 PM
نمايش بزرگترين قرآن مطلای جهان در نمايشگاه بینالمللی قرآن
گروه بينالملل: بزرگترين قرآن مطلای جهان با اسم رمز «114» در بخش دارالكتابة بيستمين نمايشگاه بينالمللی قرآن كريم به نمايش گذاشته شد.
|
«عليرضا بهدانی» هنرمند خوشنويس اين اثر در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) گفت: با عنايت خداوند برای چهل و پنجمين بار است كه قرآن را كتابت كردم. اين قرآن تماماً با طلا نوشته شده و هر برگ اين قرآن 114 گرم وزن دارد، در هر صفحه 114 گل تذهيب به كار رفته، نقوش ختايی و اسليمی آن نيز 114 تا است، كار كتابت آن از روز اول عيد امسال آغاز شده و در طول 114 روز (21 تيرماه) به پايان رسيده است.
وی افزود :اين قرآن نفيس در 604 صفحه در ابعاد 100 در 70 نگارش شده است كه در حال حاضر در نمايشگاه قرآن در معرض ديد عموم قرار گرفته است.
عليرضا بهدانی گفت: دقيقاً 114 ميليون تومان برای تكميل اين اثر صرف شد كه با تفقد ويژه مقام معظم رهبری و حمايت مالی وزير محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد.
وی ادامه داد: هدف من از كتابت اين قرآن و ديگر نسخ قرآنی نشان دادن آيات قرآن كريم به شكلی زيباتر و بهره بردن شخصی از زيبايی آيات و تمركز بر معنای كلام قرآن به هنگام كتابت است. دليل استفاده از طلا برای نگارش آيات زيبايی و ماندگاری بيشتر آن است.
بهدانی گفت: به نظر من بهتر است قرآن با طلا نوشته شود. البته من 40 نسخه از قرآن را نيز با مركب نوشتهام اما از سن 40 سالگی، كتابت چهلمين قرآن خود را با طلا آغاز كردم و اين پنجمين نسخه طلاكاری شده من است.
«عليرضا بهدانی» هنرمند خوشنويس متولد 1350 در شهر مشهد و فارغالتحصيل رشته ادبيات دانشگاه بيرجند است، وی در سال 1372 اولين مصحف خود را كتابت كرد و تا كنون 45 مصحف با رسمالخطهای گوناگون كتابت كرده است.
علاقمندان میتوانند با مراجعه به بخش «دارالكتابه» نمايشگاه بينالمللی قرآن كريم واقع در شبستان اصلی مصلی امام خمينی(ره) راهروی اصلی، مقابل بخش عفاف و حجاب، از اين قرآن ناياب بازديد كنند.
يادآور میشود بيستمين نمايشگاه بينالمللی قرآن كريم از 25 تيرماه در مصلی امام خمينی(ره) كار خود را آغاز كرده است و تا 24 مردادماه ادامه دارد.