پاسخ به:اخبار قرآنی 18 مرداد ماه91
چهارشنبه 18 مرداد 1391 9:22 PM
توزيع قرآن كريم ميان عمرهگزاران فلسطينی
گروه بينالملل: نسخههايی از قرآن كريم ميان صدها شهروند فلسطينی كه قصد رفتن به عمره مفرده را دارند، توزيع شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از شبكه خبری فلسطين(PNN)، پليس فلسطين اين قرآنها را ميان مسافران و صدها تن از شهروندان فلسطينی عمرهگزار كه از معبر «كرامت» اين كشور عازم مكه بودند، توزيع كرد.
اداره روابط عمومی و رسانه پليس فلسطين با صدور بيانيهای اعلام كرد: اين قرآنها با هدف تقويت روابط بين پليس و جامعه فلسطين به عمرهگزاران اهدا شده است.
در اين بيانيه آمده است: اين قرآنها پيام دوستی را به عمرهگزاران فلسطينی منتقل كرده و گامی در راستای تشويق بيشتر به قرائت قرآن در ماه رمضان به ويژه دهه آخر اين ماه است.
براساس اين گزارش، كاروان عمرهگذاران فلسطينی آخرين گروه عمرهگزاران اين كشور در سال جاری بود كه روز دوشنبه، 16 مردادماه، عازم سرزمين وحی شد و اعزام كاروانهای عمره از اين كشور تا آغاز سال آينده ميلادی متوقف خواهد بود.