پاسخ به:اخبار قرآنی 18 مرداد ماه91
چهارشنبه 18 مرداد 1391 8:58 PM
نماينده قزاقستان در مسابقات جايزه دبی:
حضور در مسابقات بينالمللی قرآن ايران بزرگترين آرزوی من است
گروه بينالملل: مالك خريفتين خزين، نماينده قزاقستان در مسابقات قرآن جايزه دبی، گفت: مسابقات بينالمللی قرآن ايران يكی از بزرگترين رقابتهای قرآنی جهان است و آرزو دارم حضور در اين گردهمايی باشكوه را تجربه كنم.
|
| مالك خريفتين خزين؛ حافظ 9 ساله قزاقستانی |
مالك خريفتين خزين، حافظ 9 ساله قزاقستانی در گفتوگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به شانزدهمين دوره مسابقات بينالمللی حفظ قرآن كريم جايزه دبی با بيان اين مطلب گفت: من از هفت سالگی حفظ قرآن را آغاز كردم و پس از يك سال و نيم كار و تلاش مستمر، توانستم كل كلام الهی را حفظ و در مسابقات دبی حضور پيدا كنم.
وی افزود: برای نخستينبار است كه در يك مسابقات بينالمللی قرآن حضور پيدا میكنم و پدرم به عنوان استاد، مرا در اين رقابتها همراهی میكند. با توجه به اينكه تاكنون در هيچ مسابقات بينالمللی شركت نكرده بودم در هنگام پاسخگويی به سوالات داوران اضطراب زيادی پيدا كردم و دچار اشتباهاتی شدم.
اين حافظ خردسال قزاقستانی با اشاره به اينكه درباره جمهوری اسلامی ايران و مسابقات قرآن در كشورمان بسيار صحبت میشود، عنوان كرد: اغلب كسانی كه در اين مسابقات با آنان صحبت كردهام، حافظ ايرانی را رقيب اصلی خود معرفی میكنند. همچنين از برخی از شركتكنندگان درباره شكوه مسابقات بينالمللی تهران نيز چيزهايی شنيدهام و اميدوارم شانس حضور در اين رقابتها را نيز پيدا كنم.
مالك خريفين در پايان تاكيد كرد: افرادی چون من كه برای نخستينبار در يك مسابقه بينالمللی حضور پيدا میكنند، به طور قطع دچار اضطراب و نگرانی هستند ولی حضور مستمر در چنين فضاهايی، باعث عادی شدن مسئله و تسلط بيشتر حافظ يا قاری به خود میشود.
يادآور مشود، اين حافظ 9 ساله، خردسالترين شركتكننده اين دوره از مسابقات بينالمللی حفظ قرآن جايزه دبی است.