پاسخ به:اخبار قرآنی 17 مرداد
چهارشنبه 18 مرداد 1391 12:58 AM
|
مبدع كوچكترين قرآن جهان: طرح تمامی 274 اختراع خود را از آيات و روايات برداشت كردم |
|
گروه فعاليت های قرآنی: روحالله شريفی، مبدع كوچكترين قرآن جهان، ضمن معرفی اثر خود، عنوان كرد كه طرح تمامی 274 اختراع خود را از آيات و روايات برداشت كرده است. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، نشست «خلاقيت علمی از منظر آيات و روايات»، شب گذشته دوشنبه، 16 مردادماه با حضور روحالله شريفی، مبدع كوچكترين قرآن جهان، به همت سازمان بسيج دانشجويی كشور واحد استان البرز، در بخش دانشگاهی بيستمين نمايشگاه بينالمللی قرآن كريم برگزار شد. در ابتدای اين نشست، وی ضمن مقايسه بين آمار ثبت شده در ركوردهای كوچكترين كتاب دنيا عنوان كرد: آلمانیها توانستند انجيل را كه 307 صفحه بود در 29 ميلیمتر بنگارند ولی به لطف خداوند متعال من توانستم كه بيش از 660 صفحه قرآن كريم را در حد ميكرون بنگارم. وی اضافه كرد: خوشبختانه اين ركورد متعلق به جهان اسلام شد و افتخار من اين است كه در ماه مبارك رمضان، كار نگارش نهجالبلاغه كه برادر قرآن كريم و حاصل فرمايشات امام علی(ع) است را آغاز كنم. اين اثر در سه زبان فارسی، عربی و انگليسی در 932 صفحه طرحريزی شده است. شريفی خاطرنشان كرد: در ديداری كه من سال گذشته با مقام معظم رهبری داشتم به ايشان مطرح كردم كه اگر مقدمات كار در بحث تجهيزات فراهم شود میتوان كوچكترين كتاب دنيا در قالب آيات قرآن كريم ايجاد كرد و ايشان هم نهايت مساعدت را انجام دادند. دستگاه نگارش ليزری اين اثر نيز در ايران پديد آمد و جزء فنآوریهای بومی است. اين مبتكر تصريح كرد: نگارش قرآن كريم 14 ماه زمان برد. درباره نهجالبلاغه نيز بيشتر كار انجام شده است و اميدوارم تا پايان ماه مبارك نگارش آن به اتمام برسد. قطر اين نهجالبلاغه حدود يك ميلی متر است. اين موضوع يك كار تحقيقاتی و علمی محسوب میشود و نشاندهنده برتری تكنولوژيكی ايران نسبت به بقيه كشورهاست. وی خاطرنشان كرد: من 274 اختراع به ثبت رساندهام و طرح همه آنها را از آيات و روايات اخذ كردم. همچنين ميكروسكوپی اختراع كردم كه فقط چند سانتیمتر و به وزن سی گرم است ولی قدرت آن 35 درصد بالاتر از قدرت ساير ميكروسكوپهای جهان است. من طرح آن را از كلام امام علی(ع) استنباط كردم. وی ضمن معرفی روش مطالعه و نوآوری خاطرنشان كرد: خيلی چيزها در دين مبين اسلام وجود دارد كه نسبت به آنها بیتوجه هستيم. انسان امروز از لحاظ علمی پيشرفت كرده است ولی به سعادت نرسيده است و هر روز آمار خودكشی بالا میرود. وی تصريح كرد: پيامبر اسلام(ص) در 1400 سال قبل فرمودند كه برای تقويت حافظه بايد مويز خورد و اين در حالی است كه علم امروز ثابت كرده است كه قندهای طبيعی برای فعاليتهای مغزی مفيد است و بالاترين و بهترين آنها در مويز است. وی درباره شيوه حفظ قرآن كريم و تاكيدات مقام معظم رهبری بيان كرد: ابتدا قرآن را میگشاييم و حدود 5 سطر را انتخاب میكنيم و تعداد كلمات را میشماريم. سپس مابقی صفحه و صفحه مقابل را با كاغذ سفيد میپوشانيم. سپس آن را تصويرسازی میكنيم و بعد با صدای بلند میخوانيم و آن را با خط خود مینويسيم و سپس يكبار ديگر اين شيوه را تكرار میكنيم. شريفی با تاكيد بر اهميت و تاثير دستورات دين اسلام اظهار كرد: هر دستوری كه خداوند متعال در قالب واجبات، محرمات، مكروهات و مستحبات میدهد قطعاً يك علت علمی در ورای آن است. اينكه گفته میشود بهتر است وضو با آب سرد گرفته شود و آب آن خشك نشود تماماً دارای شواهد و قراين پزشكی در سلامت انسان است. وی درباره اهميت نماز صبح گفت: كسی كه پيش پزشكی میرود و به درمانها و داروهای تجويز شده عمل نمیكند در درجه اول به خود لطمه میزند. خداوند خالق بشر است و نيازهای بشر را میداند و نماز به صورت مستقيم با جسم و روح ما در ارتباط است. ما با هيچ يك از خيرات و بدیهای خود ضرر يا نفعی به خداوند نمیرسانيم بلكه ضرر شامل حال خود ما میشود. اين پژوهشگر در پايان تصريح كرد: بر اساس آموزههای دينی و قرآنی بايد همواره ادب و احترام را در سه موضع حفظ كرد كه عبارت است از ادب در برابر خداوند، ادب و احسان در برابر والدين و ادب در برابر اساتيد و معلمان. |
peymangb