پاسخ به:اخبار ورزشي 15 مرداد
یک شنبه 15 مرداد 1391 8:19 PM
خبرگزاری فارس: بازیکن پیشین تیم فوتبال راهآهن گفت: از این باشگاه 250 میلیون تومان طلب دارم اما به من میگویند فقط 90 میلیون تومان میدهند.

حمید هدایتی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره طلبش از باشگاه راهآهن، اظهار داشت: چند سال است که از باشگاه راهآهن 250 میلیون تومان طلب دارم اما اکنون که مدیریت باشگاه تغییر کرده و مالکان جدید این باشگاه در یک اقدام خوب اعلام کردند باید بدهی باشگاه تسویه شود به من میگویند فقط 90 میلیون تومان پولم را میدهند.
وی افزود: یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود که به راهآهن آمدم. سالی که علی دایی سرمربی شد، به من گفتند تو را نمیخواهد. بعد از چند روز به محمد دایی که در تیم کاوه مربیام بود، پیغام دادم که چرا در لحظات آخر به من گفتند که مورد تایید نیستم اما او به من گفت اشتباه فکر میکنم و اصلا نام من را در لیست قرار ندادهاند. او حتی گفت مگر میشود که قرارداد داشته باشم و علی دایی من را نخواهد. واقعا نمیدانم در آن سال چه اتفاقی افتاد اما برای گرفتن طلبم از باشگاه شکایت کردم.
هدایتی عنوان کرد: همان سال از فوتبال خداحافظی کردم، البته دلالان زیادی به من زنگ میزدند اما همه آنهایی که من را میشناسند میدانند که با دلال خودم را طرف نمیکنم. اکنون هم که مدیران جدید راهآهن میخواهند بدهی تسویه شود میگویند انصاری فرد این مسئولیت را برعهده دارد. وکیل من هم با او صحبت کرده است.
وی گفت: آیا معقول است که بعد از چند سال و درحالی که فوتبال بازی نمیکنم، فقط 90 میلیون تومان پول را من را بدهند. آه و ناراحتیهای زیادی پشت سر راه آهن بود. در باشگاه راهآهن اتفاقات زیادی رخ داده است. ما درحالی که با یک مربی در حال کار بودیم، یک مربی که تیم نداشت اما دوست داشت در راهآهن کار کند از طریق برخی از بازیکنان در تیم زیرآب مربیمان را زد و خودش در رأس کار قرار گرفت. واقعا این فوتبال کثیف است و همان بهتر که من در این فوتبال نباشم. شما فکر میکنید که چرا خداداد عزیزی تیم نمیگیرد. او آدم خوبی است و همیشه میگوید اول باید حق بچهها را داد.
بازیکن پیشین پاس تهران، تصریح کرد: من درحالی که حکم کمیته استیناف را دارم و باشگاه راهآهن محکوم است که همه طلبم را بدهد. حتی آقای حسنزاده در کمیته انضباطی هم من را حمایت نمیکند و مدام طرف انصاری فرد را میگیرد. اگر کسی نمیتواند حرف بزند باید حقش را بخورند؟ حتی آقای کفاشیان هم از وضعیت من خبر دارد و از او گلایه دارم که چرا به این مسائل رسیدگی نمیکند.
انتهای پیام/
أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .