0

ماهی اندونزی

 
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 9109
محل سکونت : رفسنجان

ماهی اندونزی
یک شنبه 15 مرداد 1391  6:29 PM

 

مواد لازم


– ماهی 2 عدد

– زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری

– نارگیل تازه 4 قاشق غذاخوری

– روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

– سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

– سس سویا 2 قاشق غذاخوری

– شکر 1 قاشق غذاخوری

– نمک 1 قاشق چایخوری

– سیر 2 حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) 1 عدد

– پیازچه 4 ساقه

– سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری

– پنیر پارمیزان 150 گرم

– پوره سیب زمینی 2 پیمانه

– شیر نارگیل 100 سیسی

 
طرز تهیه


ماهی را تمیز کرده داخل شکم آنرا خالی می کنیم و پس از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن رفته با دستمال خشک می کنیم . سپس تمام مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شکر ، نمک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کرده سس مخصوص را آماده کرده و داخل شکم ماهی مالیده سپس با پوره سیب زمینی پر کرده داخل ظرف گذاشته در فر با دمای 350 درجه بمدت 30 دقیقه بپزد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها