پاسخ به:بهشت خانواده
یک شنبه 15 مرداد 1391 9:18 AM
مرد مسلمان بايد نسبت به مردان نامحرمى كه در خانه اش رفت و آمد مى كنند، حساس و با احتياط باشد تا مبادا زن و دخترش در دام افتند. مرد مسلمان نسبت به كسانى كه در خانه او رفت و آمد مى كنند، مانند خويشان نامحرم و كارگران و مهمانان نبايد نسبت به همه آنها خوش بين و مطمئن باشد، بلكه بايد نگاه آنها را نسبت به خانه و خانواده اش زير نظر بگيرد و حساس باشد تا مبادا پيش آمدهاى ناگوارى كه از اين راه براى خانواده ها رخ داده و در روزنامه ها خوانده ايم و يا شنيده ايم ، پيش آيد و كار از دست رفته باشد. (( علاج واقعه پيش از وقوع بايد كرد. ))
اگر بگوييد اين كه بد بينى نسبت به همه مردمان است ، ناخن زدن به نگاه مردم و نشست و برخاست مردم است !!
مى گوييم چه بايد كرد كه اسلام به عفت و سلامت خانواده اهتمام بسيار دارد، چنانكه در درس نهم گفتيم : سلامت خانواده يكى از اركان پنجگانه دعوت انبياست ، به علاوه اسلام مى گويد: در اين مورد حساس و با احتياط باش ، نه آنكه به كسى توهين كن يا بدون آنكه چيزى از كسى ببينى ، گوشه و كنايه اى بزن يا اگر از كسى كمال اطمينان را دارى و مى دانى كه او خود زن و دختر دارد و مسلمان و متعهد است ، باز هم كه نسبت به او حساس و بدبين باش .
چقدر زيبا مى فرمايد اميرالمؤ منين (عليه السلام ) كه نسبت به حفظ خانواده ات همان گونه كه در بيرون رفتن آنها از خانه مراقبت دارى ، در وارد شدن مردان نامطمئن (206) هم مراقبت داشته باش .
امين زن نسازى هيچ مردى ... كه اينجا نقل زنبور است و انگور
هزارش مرد اگر زهد است و تقوى ... ز يك ديدن نپرهيزد مگر كور
(شهريار)
دليل
195- قال على (عليه السلام ): واكفف عليهن من ابصارهن بحجابك اياهن ، فان شده الحجاب اءبقى عليهن وليس خروجهن باءشد من ادخالك من لا يوثق به عليهن .
على (عليه السلام ) فرمود: چشم زنان را به وسيله حجابى كه بر آنها مى گذارى (از ديدن هر صحنه فتنه خيز و منظره شهوت انگيز) بركنار بدار، زيرا كه حجاب ، عفت آنان را نگه دارنده تر است و نيز از خانه بيرون رفتن زنان ، سخت تر از آن نيست كه شخص غير قابل اعتمادى را به خانه بياورى . (207)