0

بهشت خانواده

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

پاسخ به:بهشت خانواده
یک شنبه 15 مرداد 1391  8:35 AM

دليل
154- نساوكم حرث لكم فاءتوا حرثكم اءنى شئتم .
زنان شما كشتزار شمايند. هر گونه خواهيد، به كشتزار خود درآئيد. (163)
آرى در امر توالد و تناسل انسان ، در گلستان پهناور جهان ، كشاورز حقيقى خداوند سبحان است . زن كشتزار و بذر افشان و هر دو مزدور و كارگر آفريدگار رحمان .
دانشمندان اسلامى از آيه شريفه استفاده مى كنند كه نزديكى از راه عقب يا حرام است يا كراهت دارد،، زيرا آنجا كشتزار نيست ، يعنى توليد نسل نمى شود، ولى نزديكى از راه جلو به هر گونه و شكلى كه خود زن و شوهر بخواهند مجاز است و مانعى ندارد.
155- و يساءلونك عن المحيض قل هو اءذى فاعتزلوا النساء فى المحيض و لا تقربوهن حتى يطهرن فاذا تطهرن فاءتوهن من حيث اءمركم الله .
تو را از حيض مى پرسند، بگو آن رنج و آزارى است ، پس در حال حيض از زنان دورى كنيد و با ايشان نزديكى ننماييد تا پاك شوند و چون پاكيزه شدند، از آنجا كه خدا فرمانتان داده درآييد. (164)
156- ما احب من دنياكم الا النساء والطيب .
رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم ) فرمود: من از دنياى شما فقط زنان و بوى خوش را دوست دارم . (165)
157- ساءلنا اءبوعبدالله (عليه السلام ) اءى شى اءلذ؟ فقلنا: غير شى ء فقال هو: اءلذ الاءشياء مباضعه النساء.
امام صادق (عليه السلام ) را اصحابش پرسيد: لذيذترين كارها چيست ؟ هر كسى چيزى گفت : سپس خودش فرمود: لذيذترين كارها همبستر شدن با زنان است . (166)
158- اذا راءى اءحدكم امراءه تعجبه ، فلياءت اءهله ، فان عند اءهله مثل ما راءى ، فلا يجعل للشيطان على قلبه سبيلا.
على (عليه السلام ) فرمود: هر گاه نگاهتان به زن زيبائى افتاد و شما را خوش ‍ آمد، به خانه رويد و با همسر خود همبستر شويد كه او همان دارد كه آن زن داشت ، (و بايد) براى ورود شيطان راهى به دل خود باز نكنيد. (167)
159- راءى رسول الله امراءه فاءعجبته فدخل الى ام سلمه و كان يومها فاءصاب منها و خرج الى الناس و راءسه يقطر، فقال اءيها الناس ، انما انظر من الشيطان فمن وجد من ذلك شيئا فلياءت اءهله .
امام صادق (عليه السلام ) فرمود: رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم ) زنى را ديد كه حضرتش را به اعجاب آورد. پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) فورا نزد ام سلمه رفت كه نوبت او بود و با او نزديكى نمود، سپس نزد مردم آمد، در حالى كه قطرات آب غسل از سرش مى چكيد و فرمود: اى مردم ، نگاه كردن كار شيطانى است ، هر كس از شيطان در وجود خود اثرى بيابد، بايد با همسر خود همبستر شود. (168)
160- يا على لا تجامع امراءتك بشهوه امراءه غيرك .
پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) به على (عليه السلام ) فرمود: اى على ، با همسرت به شهوت زنى ديگر نزديكى مكن (در حال نزديكى با همسرت به فكر زنى ديگر مباش (169) )
161- عن ام سلمه قالت : لما زوج رسول الله (صلى الله عليه و آله و سلم ) عليا فاطمه و اءطعم للزفاف دعاهما فاءخذ عليا بيمينه و فاطمه بشماله و جمعهما الى صدره فقبل بين اءعينهما... و جلس عند رؤ وسنا و اءدخل رجليه فيما بيننا... (170)
ام سلمه گويد: چون پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) دختر خود را به ازدواج على (صلى الله عليه و آله و سلم ) در آورد. در شب زفاف على را با دست راست و فاطمه را با دست چپ بگرفت ، و هر دو را به سينه چسبانيد و پيشانى آنان را ببوسيد و سفارش آنها را به يكديگر نمود و ميان آنها راه مى رفت تا به اتاق مخصوصشان درآورد، سپس تا سه روز نزد آنها نيامد، چون روز چهارم به منزل ايشان آمد، على و فاطمه زير بالاپوشى بودند، پيش از آنكه نزديك ايشان رود، (( اسماء )) را در صحن خانه بديد. از او پرسيد: اينجا به چه كار آمده اى ؟ گفت : براى كمك به تازه عروس . على و فاطمه صداى پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) را شنيدند، خواستند برخيزند. پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) فرمود: به جان من به حال خود باشيد تا نزد شما آيم ، ايشان زير بالاپوش بودند تا پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) نزد آنها رفت . (171)
162- عن اءبيعبدالله (عليه السلام ) قال : من جمع من النساء ما لا ينكح فزنا منهن شى ء فالاثم عليه .
امام صادق (عليه السلام ) فرمود: كسى كه زنان متعددى بگيرد و نتواند با همه آنها همبستر شود، اگر يكى از آنها زنا كند، گناهش به گردن مرد است . (172)
163- عن على بن جعفر، قال : ساءلت اءباالحسن موسى (عليه السلام ) عن الرجل يقبل قبل امراءته ، قال : لاباءس .
على بن جعفر گويد: از امام كاظم (عليه السلام ) پرسيدم ، چگونه است كه مردى شرمگاه زنش را ببوسد؟ فرمود مانعى ندارد. (173)
(چه سائل بى ادب و چه سؤ ال مستهجنى !؟)
164- و قال (صلى الله عليه و آله و سلم ) ثلاثه من الجفاء:... و مواقعه الرجل اهله قبل الملاعبه .
پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) فرمود: سه چيز از خشكى و خشونت محسوب مى شود... سوم آنكه مردى با زنش نزديكى كند و قبلا با او بازى نكند و به او ور نرود. (174)
زن دوشيزه خواه و نيك نژاد ... تا تو را بيند و شود دلشاد
تو درآيى ز در سلامش كن ... او درآيد تو احترامش كن
هر زمانش به دلنوازى كوش ... وقت خلوت به لطف و بازى كوش
(اوحدى )
165- قال رسول الله (صلى الله عليه و آله و سلم ) للنساء: لا تطولن صلا تكن لتمنعن اءزواجكن .
رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم ) به زنان فرمود: وقتى شوهرتان شما را طلب مى كند و شما مشغول نماز هستيد، نماز خود را طول ندهيد تا شوهرتان را از حقى كه بر شما دارد مانع شده باشيد. (175)
166- عن اءبيعبدالله (عليه السلام ) قال : اءتت امراءه الى رسول الله (صلى الله عليه و آله و سلم ) فقالت : ما حق الزوج على المراءه ؟ قال ان تجيبه الى حاجته و ان كانت على قتب .
امام صادق (عليه السلام ) فرمود: زنى نزد رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم ) آمد و سوال كرد: حق شوهر بر زن چيست فرمود: زن بايد نياز (غريزى ) شوهرش را برآورد، هر چند آن زن بر مركبى سوار باشد. (176)
167- قال رسول الله (صلى الله عليه و آله و سلم ) ان من شر نسائكم ... و اذا خلابها بعلها تمنعت منه الصعبه عند ركوبها.
رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم ) فرمود: از جمله زنان بد، زنى است كه چون شوهرش با او خلوت كند، شوهرش را مانع شود و مانند شتر چموش بد ركابى كند (گويا پيغمبر اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم ) مى خواهد زنان امتش خوش رختخواب باشند تا خلوتخانه آنها خشك و حيوانى و بى روح نباشد. (177)
168- ساءلت اءبا عبدالله (عليه السلام ) عن الرجل يكون معه اءهله فى سفر لايجد الماء ياءتى اءهله ... ان اباذر ساءله عن هذا، فقال ايت اءهلك توجر...
راوى گويد: از امام صادق (عليه السلام ) درباره مردى پرسيدم كه با همسرش به سفر رفته است و اگر نزديكى كند آب براى غسل كردن ندارد فرمود: اگر غريزه بر او فشار آورد، حلال است (كه نزديكى كند و سپس براى نماز تيمم نمايد) سپس به حضرت عرض كردم : از پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) روايت شده است كه آن حضرت به ابوذر فرموده است : با همسرت نزديك كن تا خدا به تو پاداش دهد. ابوذر تعجب كرده و گفته است : با زنم نزديكى كنم و خدا به من پاداش دهد؟! پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) فرموده است : آرى ، همچنانكه اگر زنا كنى خدا عذابت مى كند (چون با همسر حلالت نزديكى كنى پاداشت مى دهد) سپس امام صادق (عليه السلام ) فرمود: هم چنين اگر غريزه به او فشار آورد و او از ترس گرفتار شدن به حرام با همسر حلال خود نزديكى كند، خدا پاداشش ‍ مى دهد. (178)
169- و قال (عليه السلام ) فلا تقربوا النساء من اءول الليل صيفا و لا شتاء و ذلك لان المعده و العروق تكون ممتليه و هو غير محمود و يتولد منه القولنج
امام رضا (عليه السلام ) فرمود: سر شب ، چه در تابستان و چه در زمستان با زن خود نزديكى مكن ، زيرا معده و رگهاى بدن پر است و نزديكى كردن در اين حال نيكو نيست ؛ زيرا موجب قولنج و فلج و رعشه و نقرس و سنگ درون و چكيدن بول و فتق و ضعف بينايى مى شود.
اين عمل بايد در آخر شب باشد كه براى بدن صالحتر است و مايه اميد بيشتر و ذكاوت عقل بيشتر براى فرزندى كه خدا از آن ميان ايجاد كند مى باشد، و با زن نزديكى مكن مگر زمانى كه با او بازى كنى و بسيار بازى كنى و پستانهايش را بفشارى ، چون چنين كردى ، شهوت زن تحريك مى شود و آبش جمع مى گردد؛ زيرا آب زن از پستانش خارج مى شود و (پس از آن ) آثار شهوت در چهره و چشمان زن هويدا مى گردد و او از تو همان را مى خواهد كه تو از او مى خواهى و تنها در حال پاكى از حيض با زن نزديكى كن . پس از فراغت از جماع نه ايستاده باش و نه نشسته ، بلكه اندكى به پهلوى راست دراز بكش ، سپس فورا براى ادرار كردن برو تا تو را از سنگ درون ايمن كند و به اذن خداوند متعال ، سپس غسل كن و اندكى موميائى و عسل آب كرده يا عسل كفك گرفته بخور. اين خوراك مقدار آبى را كه از تو خارج شده ، برمى گرداند. (179)
170- فى وصيه النبى لعلى عليهما و آلهما السلام يا على لا تجامع امراءتك فى اءول الشهر و وسطه و آخره ... و فيه النهى عن الجماع بعد الظهر و عن التكلم عند الجماع .
در وصيتى كه پيغمبر (صلى الله عليه و آله و سلم ) به دامادش على (عليه السلام ) نموده ، مى فرمايد: در اول ماه و وسط ماه و آخر ماه با زنت نزديكى مكن ، و هنگام نزديكى سخن مگو و به فرج زن نگاه مكن و به فكر شهوت زنى ديگر يا خواهر زنت مباش و تو و همسرت خود را با يك دستمال پاك نكنيد، در شب عيد فطر و قربان نزديكى مكن و همچنين زير درخت ميوه دار و در برابر خورشيد بدون پرده نزديكى مكن و نيز بين اذان و اقامه امام و در شب نيمه شعبان و پشت بام و شبى كه مى خواهى فردا به سفر روى ، نزديكى مكن . (180)
موضوع كراهت نزديكى در اول و وسط و آخر ماه ، از امورى است كه تا كنون تا آنجا كه ما اطلاع داريم علم بشر به آن راه نيافته است ، به نحوى كه بتواند با حساب (دو دو تا چهار تا) آنرا اثبات كند. از طرفى از نظر دين كوچكترين شك و ترديدى وجود ندارد كه برخى اعمال در بعضى از زمانها مكروه يا مستحب ، بلكه واجب يا حرام است : روزه گرفتن در ماه رمضان واجب و در عيد فطر و قربان حرام است و در شب جمعه شعر خواندن مكروه و دعا خواندن مستحب است ، در صورتى كه از نظر علم تا آنجا كه بشر امروز بدان رسيده است ، رابطه تمام اين اعمال ، نسبت به اجزاء زمان مساوى و برابر است ، پس بايد اين امور را تعبدا پذيرفت تا زمانى كه خدا مصلحت بداند و درى از معرفت به روى دل ما بگشايد. البته نظير اين امور بسيار است و جهل و نادانى بشر، زيادتر.
171- عن الصادق (عليه السلام ) لا يجامع الرجل امراءته و لا جاريته و فى البيت صبى .
امام صادق (عليه السلام ) فرمود: در خانه ئى كه كودكى باشد، مرد نبايد با همسرش و كنيزش نزديكى كند. (181)
172- و قال (عليه السلام ) من اراد البقاء و لابقاء فليقل غشيان النساء.
و فرمود كسى كه عمر بيشترى مى خواهد بايد با زنان كمتر آميزش ‍ كند. (182)
173- روى اءنه ثلاث يهدمن البدن و ربما قتلن ... و نكاح العجايز.
سه چيز بدن را منهدم مى كند و گاهى مى كشد... نزديكى با پيره زن . (183)

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها