0

اخبار و حواشی المپیک13مرداد

 
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 5409
محل سکونت : بوشهر

حریف مظاهری کثیف‌ترین مبارزه را انجام داد
جمعه 13 مرداد 1391  2:55 PM

همایون اردلان درباره شکست علی مظاهری با ناداوری مقابل بوکسور کوبایی گفت: پس از اتفاقات رخ داده  فیلم مبارزات مظاهری را بررسی کردیم و ایرادهایی در مبارزات وی دیدیم، اما ایرادها از آنجا آغاز شد که بوکسور کوبایی مدام خطا می‌کرد و داور توجهی به خطاهای وی نداشت. بی‌اعتنایی‌های داور باعث شد روحیه بوکسور ایرانی به هم بریزد.

وی افزود: نحوه رفتار داور و عدم توجه به کارهای اشتباهی که بوکسور کوبایی انجام داد باعث شد این اتفاقات رخ دهد و متأسفانه علی مظاهری به عنوان فرد بازنده معرفی شد.

دبیر فدراسیون گفت: طبق گزارش‌هایی که به ما از لندن رسیده مطلع شدیم که داور بازی 5 روز محروم شده، اما این تصمیم فایده‌ای برای بوکسور ایرانی ندارد. اگر مشخص شده که داور مقصر اصلی است باید بازی برگردد و اگر مقصر نیست پس چرا داور را محروم کرد‌ه‌اند. اشتباهات داور آلمانی باعث شد لطمه بزرگی به بوکسور ایرانی بخورد.

داور بین المللی بوکس اظهار داشت: مسئولان فدراسیون و کمیته ملی المپیک پیگیر ماجرا هستند و به نظرم همین که داور با 5 روز محرومیت رو به رو شده‌ جای امیدواری وجود دارد. حالا که داور محروم شده مسئولان حاضر در لندن باید از آنها سؤال کنند که آیا مشخص شد که داور آلمانی اشتباه کرده است؟ اگر بی‌گناهی بوکسور ما ثابت شده باید بازی دوباره تکرار شود.

اردلان در پاسخ به این سؤال که برخی‌ها به اشتباه اظهارنظرهایی کردند و گفتند که اگر مظاهری پس از ناداوری با داور دست می‌داد شاید برای اعتراض به نحوه قضاوت داور راهی باقی می‌ماند و آیا شما با این موضوع موافق هستید یا خیر، گفت: اصلا چنین صحبتی را قبول ندارم. مظاهری با ادب کامل با کوچ‌های کوبایی خداحافظی کرد و هیچ بی ادبی از او سر نزد. بهترین تصمیم را مظاهری گرفت و کنار داور نرفت تا دست حریفش به عنوان فرد برنده بالا برود. بوکسور کوبایی کثیف‌ترین بازی را انجام داد و خوشحالم که نتوانست با مظاهری به عنوان فردی پیروز عکس یادگاری بگیرد.

 

 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها